Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom betegesen féltékeny. Volt ilyen barátotok? És le lehetett róla "szoktatni"?
Figyelt kérdés
Nézegeti a telefonom, hivások, sms, az emaileimet, minden lépésemröl be kell számolnom. ez azért rossz mert 17éves vagyok, és egy éve vagyunk együtt. Nem adok okot h ezt csinálja, már fiukkal nem is barátkozom. Mit tegyek? ha ez nem változik megőrülök.2010. jan. 4. 22:42
1/6 anonim válasza:
Hagyd ott amilyen gyorsan csak tudod, ez sosem fog változni!! Nagyon fiatal vagy még ahhoz, hogy valaki állandóan ellenorizzen meg idegesítsen, találsz ettol 1000x jobbat, szakíts vele!!!
2/6 anonim válasza:
csak azért ellenőrizget mert szeret... ha nem szeretne lesz.rna... szted meik a jobb ?
3/6 anonim válasza:
Leszoktatni? Én nem tudom az enyém pedig nem 2 napja vagyunk együtt.
Akkor borul el az agyuk jobbára h ha tudja h csinos vagy és sokmindenkinek tetszel...de én nem tudok mit kezdeni ezzel...egyik sem érdekel,csak a ő.
4/6 anonim válasza:
Húzd meg a határokat, ha nem tetszik neki, hadd hagyjon el.
5/6 anonim válasza:
Volt hát.azt nem bírta elviselni h beszéltem fiúkkal.Hátammögött felment msnemre, és letiltott + törölt pár embert.
ilyenkor láttam be, hogy ez már beteges, és dobtam.... bár rossz votl 1 év után,de nem bírtam:S
6/6 anonim válasza:
Bárki bármit is mond, az ilyen beteges féltékenység csakis a birtoklási vágy jele. A tulajdonaként kezel Téged, és ha tehetné, kiakasztana Rád egy táblát, hogy "X.Y. tulajdona, érinteni tilos". Másfelől ha emellett még a személyes szférádat is ilyen szinten megsérti, az már nem kispálya. Teljesen egyetértek az első válaszadóval, hagyd ott, amilyen gyorsan csak lehet, mert mellette nem lehet teljes az életed! A legkomolyabban mondom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!