Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak esélyt a srácnak? (Nem akarom átverni, áltatni)
Ezt a zagyvaságot nekem írtad? :D
Nem kell engem követni, csak tanácsot adtam a saját tapasztalataim alapján. Ha az új srác nem tud olyan hatással lenni rá, hogy ne a régin rágódjon, akkor szerintem megette a fene az egészet. Ez az én véleményem.
A többi válaszoló meg azért volt h_ülye, mert úgy viselkedtek, mintha a kérdező valami aljas vagy szégyelteljes dolgot tenne.
Vagy csak te vagy túlzottan retardált ahhoz, hogy felfogd, amit írok.
Egy szem értelmes gondolatot nem írtál, ember! :D Szerintem nézz el a legközelebbi pszichiátriára. :)
Koccoljon a nénikéd! ;)
És jah, úgy van, ahogy leírtad. Mert ha nem vagyok túl az előzőn, akkor az leginkább azt jelenti, hogy nem érkezett olyan az életembe, aki említésre méltó lenne. Nem megyek bele olyan kapcsolatba, amiben akár egy kicsit is másra vágynék. Nem használok embereket "búfelejtőnek", és nem kísérletezek, hogy el tudja-e feledtetni az előzőt. Hamar kiderül, hogy megvan-e ez az új illetővel. Ha már őrlődik az ember, hogy jajj, nincs túl az előzőn, és jajj nem akar átverni senkit, az már nem jó jel a tapasztalataim szerint.
Már mondtam azt hiszem azt is, hogy voltam ilyen helyzetben többször is, és volt számtalan ember, akiknek nem adtam esélyt, de aztán eljött az a személy, aki mellett nem vágytam többé az előző szerelmemre, és egy pillanatra sem merült fel a kérdés, hogy érdemes-e belekezdeni. Szóval én azt tanácsolom a kérdezőnek, hogy inkább várjon, ameddig lesz ilyen személy az életében.
Egyébként meg én nem azokat h_ülyéztem, akik azt tanácsolták, hogy adjon esélyt, hanem azokat, akik lehordták a kérdezőt.
Ha még most sem vagy képes felfogni, amit írok, akkor feladom. :D
hiába törlik, azért is leírom a véleményem:
79%os, te nagyon idegesító és értetlen vagy... attól nem a másik szövege a zagyvaság hogy te nem vagy képes felfogni.. a stílusod ráadásul egy merő hányás.
egyébként férfi vagyok és nem akarnám hogy valaki "esélyt adjon". ha már kezdek egy nővel akkor legyek a szerelme, nyűgözzük le egymást és ne vmi másik kötsögöt akarjon elfeledni velem ráadásul úgy, h közben még vágyik is rá.
nem értem mi baja bárkinek is shades válaszával.
lehet esélyt adni persze, de ebben a szituban túl nagy az esélye h megbántja a csávót mivel láthatóan nincs rá elég nagy hatással hiszen még mindig a másikra nedvesedik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!