Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Udvarolt egy srác, én meg összejöttem egy haverjával, akivel szintén régóta megvolt köztünk a feszültség. Mit mondjak az első srácnak? Vele is volt, hogy kavartam, akkor eléggé beleélte magát.
Figyelt kérdés
Ami a "legjobb" az egészben, hogy egy koliban lakunk mindhárman, és eléggé közel is egymáshoz. Nem tudom, hogy a két fiú tud-e egymásról, de mondjuk gyanítom igen. (nekem legalábbis úgy tűnik, itt mindenki tud mindenkinek a kavarásáról) Tartozom valami magyarázattal az első srácnak? Igazából korábban megmondtam neki többször is, hogy nem akarok tőle semmit, de azt is mondtam, hogy nem akarok kapcsolatot egyáltalán, most meg mégis összejövök a haverjával, ez elég furán jöhet ki...2014. jún. 2. 10:55
1/3 anonim válasza:
hát ez van, legrosszabb esetben ha elég tökös az első faszi akkor már nem lesznek barátok ezek után, de ha egy pipogya tetű akkor nem változik semmi
2/3 anonim válasza:
nem tartozol. jó, hogy megmondtad neki, hogy őt nem akarod. a többi magánügy.
3/3 anonim válasza:
lelkiismeretfurdalásod azért lehet egy minimális :) az 1# választ nem értem, most azért lenne tökös ha elvesztené egy barátját egy ilyen apróság miatt? lehet, h szarul esett neki, de kiheveri és egy lány miatt nem kell összeveszni sztem a barátokkal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!