Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mostanában megint elég feszült...

Mostanában megint elég feszült vagyok. Nálam ez már nem először jött elő. Mikor az első ilyen volt akkor írtak fel nyugtatót (ATARAX). Nyugtató viszont már nincs. Ha elmennék a háziorvoshoz írna fel vagy beküldene valahova?

Figyelt kérdés
Nekem nem arra van szükségem hogy beszélgessek erről egy idegennel mert ha én magam sem tudom akkor más se fogja tudni hogy mi a bajom. Magamon kéne segítenem de úgy tűnik ez nem megy ezért kéne a nyugtató mert az mindig elmúlasztotta a stresszes időszakaimat. Rossz hogy pont nyáron jött elő mert nem jó a közérzetem így nem nagyon szeretek menni sehova. Ezért lenne jó ha minél hamarabb elmúlna és élvezhetném a nyarat.

2012. jún. 16. 18:53
 1/2 anonim válasza:

Szia! A stressz a szervezet idegi reakciója a túlhajszoltságra és kimerültségre. Nincs energiád, hogy ezt feldolgozd.

Tápláld meg a szervezeted tisztességgel.

1. Étrend! a legfontosabb. Legyen minőségi.

2. Egészítsd ki vitaminokkal, ásványi anyagokkal, hogy legyen miből energiát termelni.

3. ha elmúltál 25, akkor van olyan készítmény, ami természetes módon segíti a génműködésed a helyes energiatermelés felé (ld. Epigenetika)

(ha nem múltál el 25, akkor csak akkor érdemes ezt, ha aktív sportoló, megerőltető tevékenységet végző vagy. Bár a stresszes élet lehet fiatalon is...)

4. Mérd meg, hogy a szervezeted mennyire felkészült a betegségekkel szemben (2000Ft/mérés), és utána dönts, hogy neked kell-e bármit szedni.

Ha pedig szedsz valamit, akkor ezzel a méréssel ellenőrizheted, hogy beépül-e a szervezetedbe. Itt az a lényeg, hogy ne kipisild a C vitamint, hanem ténylegesen a szövetekben "látszódik-e"!

Részletekért írj priviben.

Jó egészséget! Zoli

2012. jún. 16. 20:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! :) De sajna mivel nem tudom kontrolálni magam hogy ne legyek ideges így csak a nyugtató segíthet. A kérdés az hogy ha elmegyek a háziorvoshoz és elmondom a panaszokat akkor ír fel nekem nyugtatót vagy beküld a pszichiátriára hogy megállapítsák milyen nyugtató kell nekem? Gondolom 1 hónapnál hamarabb nem kapok időpontot addig meg nem akarom húzni. Vagy 2 napja a szívem is fáj, néha nehezen kapok levegőt és 1-2 szúró fájdalommal is jár. Kétszer csináltak nekem EKG-t és akkor azt mondták hogy nincs baja a szívemnek. De gondolom a stressz miatt van ez mert mikor EKG-t csináltak akkor is ilyen stresszes voltam.
2012. jún. 16. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!