Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Zavarna egy párkapcsolatban, ha ilyesmi alkatú lenne a lány?
engem nem zavarna, mert nem velem lenne párkapcsolatban...
szóval számomra egyáltalán nem vonzó. egészségtelen, zsíros.
21f
Feleakkora vagyok, mint ez a lány, és még én parázom a próbafülkékben a minigatyáktól, meg kapom a lelkifurdalást a kajáktól? És srácok, nektek ez tetszik???
Akkor miért a karcsú lányok az ideálok??????
24-es: Egyrészt ezeknek a hozzászólóknak itt az oldalon már mindegy:D
És egyébként ez olyan dolog, hogy én pl. sovány vagyok és mindenkinek tetszem, aztán vannak a nagyobb darabok (vékonyak, ducik), azok mondjuk 90%-nak tetszenek, aztán vannak a kövérek, stb, és így csökkennek a százalékok. De attól még mindenkinek van bőőőőven miből válogatnia.:)
Attól, hogy a karcsú lányok az ideálok, attól még ez is bejöhet nem? Vagy csak egyféle dolognak kéne bejönnie? Mától csak eperfagyit nyalok, narancslevet iszok, kakaós csigát eszek, inget hordok.
Amúgy a többségnek ettől még biztos a karcsú lányok az elsők - de sokaknak bejöhet az ilyen alak is.
az egy kicsit más. az eperfagyi a kedvenced, de te eszel mindegyikböl.
a csajoknál viszont a vêkony jõn be, de jó lesz ez is.... nincs mâs
lényeg: nem jön be, de jó lesz az elsö aki szóbaàll veled
29.
Nem, épp ez az, hogy nincs kedvenc. Tetszik, ami tetszik, és nem tetszik, ami nem. Szeretem amit szeretek, és nem szeretem, amit nem. Ennyi ez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!