Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatban melyek a végletei a korkülönbségnek?
Nincs olyan,hogy "normális eset".
Szerintem ha beleszeretsz valakibe, nem az a lényeg hány éves, 20 vagy 40.
Szerintem ez nem igazán korkülönbséggel fejezhető ki, inkább érzelmi és értelmi intelligenciáról, illetve élethelyzetbeli különbségekről érdemes beszélni.
Lehet nekem 20 évesen olyan 16-17 éves barátnőm, akivel sokat tudunk együtt lenni, mert olyanok a körülményeink, jól megértjük egymást, a fontos dolgokról hasonló szinten tudunk gondolkodni, vagy lehet egy 25 éves aki ezerrel tapad a családjára, nem bír felnőni, felelősséget vállalni, infantilis dolgokkal foglalkozik és bizonytalan személyiség.
Feltéve hogy összeillenek, én kifejezetten elnagyoltan azt mondanám, plusz-mínusz 5 év belefér. Ha ennél több a különbség, nehezen hiszem el, hogy megvan az összhang, és inkább valami másról szól a kapcsolat (státusszimbólumok egymásnak, szex, apakomplexus stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!