Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan egy párkapcsolatban, hogy szünet, mely után sokkal jobbá válhat akár a kapcsolat?
létezhet, de ez a ritkábbik eset
a szünetet a legtöbb esetben szakítás követ
5%-ban létezik.
95%-ban pedig rosszul sül el.
nem igazán lesz jobb a kapcsolat.
Szerintem, ha valamelyik félnek gondja van, akkor sokkal jobb, ha támogatja a másik, mintha magára hagyja. A kapcsolat gyengülése szerintem ott kezdődik, ha ezt a támogató fél nem tudja elfogadni,felismerni és picit félretenni a saját vágyait.
szerintem pedig csak a könnyebbik utat választják.
részemről a szünet = szakítás.
persze van az ritka 2-3% akinél bevált. De nem javaslom. A problémákat akkro kell megoldani, nem töprengeni a válaszokon és a cselekvéseken.
Egyetlen esetben tartom elfogadhatónak a szünetet: ha mindkettőnkre túl nagy stressz nehezedik és emiatt nem tudjuk átmenetileg kezelni a konfliktusokat. Nekem volt már olyan, hogy időt kértem amiatt, hogy tisztán lássam a helyzetet, némi távolságból és jobban meg tudjam érteni a másik helyzetét.
De itt a szünet nem a probléma szőnyeg alá söpréséről szólt, hanem arról, hogy át tudjam gondolni és megoldást keressek.
Ha csak az egyik fél feszültebb, akkor a másiknak meg kell értenie, támogatni. A megoldatlan konfliktusok pedig újabbakat szülnek, tehát mindig érdemes a megoldásra törekedni. Maguktól soha nem múlnak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!