Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan egy párkapcsolatban, hogy szünet, mely után sokkal jobbá válhat akár a kapcsolat?
Figyelt kérdés
Vannak olyan élethelyzetek, amelyek egy kapcsolat bomlását eredményezhetik, lehet ez egy betegség, anyagi problémák, munkahelyi stressz, bármi, ami kiválthat egyfajta elhidegülést és bomlást. Nem megcsalásra, vagy az érzelmek elmúlására gondolok, hanem amikor valamelyik fél akár külső tényezők miatt feszültebb,nem tudja a párjának megadni amire annak szüksége van, így több lesz a konfliktus... Ilyenkor talán jobb külön, amíg ezek a dolgok rendeződnek.Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?2014. máj. 4. 15:56
11/11 anonim válasza:
Tapasztaltam meg 1-2 honapja.gondok voltak ezert 2 hetig hanyagoltuk egymast,utana 5 hetig jartunk amibo az elso harom het volt erosebb ,de aztan a problemak felerosodtek s hanyogoltuk a masikat.itt abbol keletkezett nagyobb problema,hogy a szakito fel kihult mig a masik meg mindig szerelemes s most issza a levet annak a hulye szunetnek (szenvedo fel vagyok) de tanultam belole.ne kovesd el ezt a hibat,probaljatok meg meg oldani,de csak akkor fog menni ha mindket fel akarja.s tenyleg akarja. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!