Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Zavarna egy párkapcsolatban, ha ilyesmi alkatú lenne a lány?
2014. jún. 26. 10:45
12/31 anonim válasza:
Ez a lány még így is szép. Az arca és a kisugárzása miatt. Lehet, hogy egy más arccal megáldott lány, már nem jönne be, de ő igen. Bár szerintem ez még nem vészes kategória alkatra sem.
13/31 Beviz Elek válasza:
engem nem zavarna mert a kapcsokat sem alakulna ki
14/31 anonim válasza:
Hat ez felül sincs rendben már bocsi.
Masrészt ennyi felesleg 20 évesen a csúcsidőben elég ciki.
15/31 anonim válasza:
Egy hajszálnyit lehet, hogy sok lenne, mert én viszonylag vékony vagyok, de nem kizáró ok. A személyiségen múlik. Szexkapcsolat simán
16/31 anonim válasza:
úristen a combjai...én meg még gondolkodom reggelente, hogy elég vékony vagyok-e rövidgatyához, pedig XS-eset hordok:D
27N
17/31 anonim válasza:
#16: ugye? Nem akarok bunkózni, mert tényleg a súly miatti megítélés ellen vagyok, de feleekkora combokkal úgy vagyok, inkább nem veszek fel minit... de úgy tűnik tennem kéne rá.
19/31 anonim válasza:
Nekem bejön a széles csípő. Most ha a képes csajt nézzük alapból akkor hasról kicsit fogyna és tökéletes is lehetne :) 24/F
20/31 anonim válasza:
Eléggé zavarna.. egész nap azon gondolkodnék mikor érek haza és tudom letépni róla a bugyit. :P
De őszintén, pár kilót ledobhatna és akkor elég fáintos alakja lenne. Most a poci nagy egy kicsit, eléggé átüt. A többi oké. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!