Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért van az hogy a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az hogy a legtöbb pasi szemét?

Figyelt kérdés
Mért van az hogy a legtöbb srácnak a kurv*k jönnek be, csak arra mennek... :S, nem akartok normális kapcsolatot? /tudom h vannak kivételek csak én még nem nagyon láttam erre példát:(
2010. jan. 4. 18:34
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

ht én mondjuk 173 cm és 61 kilo szerintem amúgy ez tök normális és nem vagyok kövér...

A témához visszatérve én is sok szemét pasit kifogtam már... ezen először túl kell esni legalább is sok barátnőmnél és nálam is így volt. Most már egy éve van barátom és jobbat nála nem is kívánhatnék :) 16/L

2010. jan. 4. 20:02
 32/38 anonim ***** válasza:
Én normális vagyok a mostani barátnőmmel, nem csalom meg és a szemem fényének tekintem.boldogságot kapok tőle, boldogságot adok neki.ha ő normális velem én mért ne legyek az vele, 10 évet kerestem férfi létemre egy normális lányt!Nem mondom én is játszottam azokkal a lányokkal akik próbáltak hülyének nézni.Azért mert férfi vagyok, vágyom a boldogságra, egy ölelésre egy aranyos mosolyra, kacajra.És ugyan úgy vannak érzéseim is.
2010. jan. 4. 20:02
 33/38 anonim ***** válasza:
Nem lakcímet kértem .. xD csak kiváncsi vagyok rád, msnről bármikor törölhetsz teis énis :P kirakatfiu meg nem vagyok hogy itt nyilvánosan mutatkozzak be mint valami alkoholista terápián :D
2010. jan. 4. 20:08
 34/38 anonim ***** válasza:
igazság szerint én sose akarnék rosszat egy lánynak se, inkább én szívnék, de sajnos látom, hogy manapság ez a stílus nem jön be így kénytelen leszek átváltani a lenéző stílusra, nem szívesen mert nagyon az elveim ellen van, de hát ez van
2010. jan. 4. 21:22
 35/38 anonim ***** válasza:
Mert kinyomták a szemét
2010. jan. 4. 22:01
 36/38 A kérdező kommentje:
szellemes ahj
2010. jan. 4. 22:04
 37/38 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a véleményem, de a lányokról. Sajnos...
2010. jan. 28. 17:13
 38/38 anonim ***** válasza:
én meg egy normális lányra vágyom de én meg azt nem találok!
2010. jan. 28. 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!