Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy a legtöbb pasi szemét?
Figyelt kérdés
Mért van az hogy a legtöbb srácnak a kurv*k jönnek be, csak arra mennek... :S, nem akartok normális kapcsolatot? /tudom h vannak kivételek csak én még nem nagyon láttam erre példát:(2010. jan. 4. 18:34
11/38 A kérdező kommentje:
nem igazán találtam eddig normális srácot és nekem egyáltalán nem jön be a lekezelő stílus 17/L...
2010. jan. 4. 18:40
12/38 anonim válasza:
elmondom kedves kérdező, a titok annyi: mert megtehetem! viccet félretéve, inkább lesz sok futókalandom, minthogy beleszeressek valakibe aki a végén kib*szottul átver. Édesanyám nem bohócnak szült a világra hanem férfinak!
13/38 anonim válasza:
Látod látod máris ittvan egy halom nyáladzó srác, aki úgyis felajánlja magát neked, hogy nem is ismer egyáltalán.. :) Mi kell még? ^^ Találd ki ki voltam ..
14/38 anonim válasza:
10 emberből körülbelül 2 az aki normális.Ahhoz hogy egy férfi megállapodjon valaki mellett ahhoz nagyon meg kell valaminek fognia.A férfiak később érnek, ők élvezik azt hogy minnél több lánnyal legyenek.A másik ok hogy nem akarnak kötöttek lenni, élvezik a szabadságot.Viszont egy idő után benő a fejük lágya.Nehezebben nyílnak meg mint egy nő, nehezebben ragaszkodnak.Van aki viszont azt adja vissza a nőknek amit ő kapott tőlük.Hiszen valljuk be nők között is rengeteg olyan van aki csalja a párját, játszadozik és pénzre hajt.Ez egy férfinek ugyan olyan megalázó, mint egy nőnek.A maradék normális ember viszont nehezen talál egymásra, viszont nem lehetetlen csak rengeteg türelem, csalódás kell hozzá.
15/38 A kérdező kommentje:
18:42-nek v a 18:38-as v a 18:39 nah melyik?:D
2010. jan. 4. 18:46
17/38 A kérdező kommentje:
akk 17/F ??:D
2010. jan. 4. 18:50
18/38 anonim válasza:
Amúgy a kérdésedből ítélve, nemtudom hogy te hogy nézel ki, de olyan lány ne várjon jó pasit aki nem ad magára. Értek itt minden olyan dolgot amin akarattal változtatni lehet. Testalkat: millió sport van amit lány is űzhet, tánc az egyik nagy kedvenc. A mai átlag ideál magasságtól függően 45-55kg, a mellméret teljesen változó, de átlagba a "normál". Ami még fontos, a haj, és a test ápoltsága. Úgy öltözködj ami jól áll, NEM CSAK kényelmes, és lányként igenis figyelj oda a kiütésekre,zsírosságra mindenre. Ez kell külsőleg ha "jó pasit" akarsz. Az hogy belsőre milyen lesz, csak rajtad múlik, hidd el nagyon sok srác szereti inkább azokat a lányokat akik értelmesek és szépek, mint akik plázap!csák és buták. Azok max arra jók hogy ágyba vigyük őket, nem akarunk tőlük semmi mást, tudjuk hogy erre képtelenek :)
19/38 A kérdező kommentje:
Mert a kérdésem célja nem az volt h be jövök-e a srácoknak, mert igen elég sok pozitív visszajelzést kapok nekem van gondom a pasikkal és nem fordítva:)...
2010. jan. 4. 18:57
20/38 anonim válasza:
Ha helyes lány vagy, akkor ne azokkal a pasikkal állj össze akik neked udvarolnak, mert ők NEM MIND, de nagyrészük olyan amilyen, nem fognak értékelni, biztos nagyon helyes srácok, ahogy megkapnak téged megkapnak bárki mást is .. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!