Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy a legtöbb pasi szemét?
Kedves kérdező!
Sok pasi szemét és ribanc fas*z is hozzá.
A szemét pasik általában a legrendesebb nőket találják meg, mert azokat lehet kihasználni, tönkretenni.
Összességében tényleg szemetek a pasik nagy része, ide is irkálnak ilyen agynélküli farok centrikus qrva pasasok.
Te biztos tizenéves vagy mert akkor ilyen ribancok a pasik.
Később már komoly kapcsolatoznak...na de az sem ér sokat.
Nem lehet velük 3 évnél több időt eltölteni, mert különben beleőrülnek a nők. Nekem az össze barátnőmnek 3 éves kapcsolatai voltak, és a pasik szemétkedései miatt mentek tönkre. Na de, lehet erre azt mondani, hogy inkább egyedül maradok ( a nőknek jobb is )akkor legalább nem pocsékolom el az időmet idióta pasikra.
Persze van kivétel is, jópár példa, de sokkal nehezebb.
Igaz, hogy 40 év alatt M.o-n férfitöbblet van, de ennek ellenére nagyon nehéz normális pasit találni.
És ezzel a legtöbb nő így van.
ja és miért vannak a nők a szemét pasikkal? Mert nincs sok választék.
Aki lenne:
-az foglalt
-nem jár sehova, zárkózott
-nem csajozik (amúgy abszolút)
A legtöbb pasi azért "szemét", mert a lányok őket becsülik meg a legjobban. A rendes pasik pedig csak az elején tűnnek álompasiknak, majd mindmind mennek a levesbe.
Persze lehet hogy pont Te vagy a kivétel és nem így van, de szerintem leggyakrabban ez a helyzet.
19:25 én is a rendesekre bukok! Mégsem találom!
A megfelelő nő 45-55 kg? Ez nem külsőre megy?
Miért? A 57 kilós nő már nem lehet jó nő???
Akkor mi is állítsunk ki ilyen igazságtalan mércét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!