Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért van az hogy a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az hogy a legtöbb pasi szemét?

Figyelt kérdés
Mért van az hogy a legtöbb srácnak a kurv*k jönnek be, csak arra mennek... :S, nem akartok normális kapcsolatot? /tudom h vannak kivételek csak én még nem nagyon láttam erre példát:(
2010. jan. 4. 18:34
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Ha gondolod írd meg privátba az msn címed, szívesen eldumálnék veled .. :D
2010. jan. 4. 19:07
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
"A mai ideál 45 50 kg"Ez kell ahhoz hogy normális pasit találj.Itt van már rögtön egy baki mert aki normális nem a külsőt nézi, az is fontos valamilyen szinten viszont nem az a mérvadó..Viszont akkor én valószinűleg normálatlan vagyok, mivel az én barátnőm 179 magas/80 kg.Amúgy meg mit fogdossak egy 45 kg nőn.?
2010. jan. 4. 19:22
 23/38 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Sok pasi szemét és ribanc fas*z is hozzá.

A szemét pasik általában a legrendesebb nőket találják meg, mert azokat lehet kihasználni, tönkretenni.

Összességében tényleg szemetek a pasik nagy része, ide is irkálnak ilyen agynélküli farok centrikus qrva pasasok.

Te biztos tizenéves vagy mert akkor ilyen ribancok a pasik.

Később már komoly kapcsolatoznak...na de az sem ér sokat.

Nem lehet velük 3 évnél több időt eltölteni, mert különben beleőrülnek a nők. Nekem az össze barátnőmnek 3 éves kapcsolatai voltak, és a pasik szemétkedései miatt mentek tönkre. Na de, lehet erre azt mondani, hogy inkább egyedül maradok ( a nőknek jobb is )akkor legalább nem pocsékolom el az időmet idióta pasikra.

Persze van kivétel is, jópár példa, de sokkal nehezebb.

Igaz, hogy 40 év alatt M.o-n férfitöbblet van, de ennek ellenére nagyon nehéz normális pasit találni.

És ezzel a legtöbb nő így van.

2010. jan. 4. 19:24
 24/38 anonim ***** válasza:

ja és miért vannak a nők a szemét pasikkal? Mert nincs sok választék.

Aki lenne:

-az foglalt

-nem jár sehova, zárkózott

-nem csajozik (amúgy abszolút)

2010. jan. 4. 19:25
 25/38 anonim ***** válasza:

A legtöbb pasi azért "szemét", mert a lányok őket becsülik meg a legjobban. A rendes pasik pedig csak az elején tűnnek álompasiknak, majd mindmind mennek a levesbe.

Persze lehet hogy pont Te vagy a kivétel és nem így van, de szerintem leggyakrabban ez a helyzet.

2010. jan. 4. 19:25
 26/38 anonim ***** válasza:

19:25 én is a rendesekre bukok! Mégsem találom!

A megfelelő nő 45-55 kg? Ez nem külsőre megy?

Miért? A 57 kilós nő már nem lehet jó nő???

Akkor mi is állítsunk ki ilyen igazságtalan mércét?

2010. jan. 4. 19:28
 27/38 anonim ***** válasza:
Butaságokat ne írjatok. Ez körülbelüli érték és átlag. Pesten ezt vettem észre. 16 éves 46 kg. Mond azt hogy nincs rajta mit fogni. [link]
2010. jan. 4. 19:37
 28/38 A kérdező kommentje:
szerintem itt most nem az volt a lényeg h ki hány kg nézhet ki jól vki 46-56-és 60 kg-an is...
2010. jan. 4. 19:40
 29/38 anonim ***** válasza:
Méég mindig várom a címed :P
2010. jan. 4. 19:49
 30/38 A kérdező kommentje:
azt se tudom kivagy:D szted megadom? írj magadról egy meggyőző beszámolót h megadjam:D
2010. jan. 4. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!