Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jó csajok mért a bunkó fiúkra buknak?
attól hogy bunkó, még nem biztos hogy "szexrabszolgának" tartja a nőt :) persze vannak ilyenek is, de szerintem kb. a fele bunkó, de nem azért van csaja, mert csak szexelni akar, hanem mert szereti is...
a kérdésre válaszolva: milyen jó is hogy ezt kérdezed... én magam is ezen töprengek, pedig csaj vagyok. és sajnos nálam is ez a helyzet: egy bunkó pasira bukom, aki irtó jó képű, és ha akar, akkor kedves is, de viszont sokszor köcsög, még velem is...
hogy mért tettszenek az ilyen fiúk?
1) Általában jóképűek
2) Adnak magukra
3) Ha tudnak, akkor kedvesek is, de nem mindig
Téveszme: A csajok a kedves, érzékeny fickókra buknak.
A legtöbb férfi úgy gondolja, hogy ha tetszik neki egy lány, és a lány is úgy gondolja, hogy ő "kedves, érdekes, és nagyszerű barát", akkor idővel egymás mellett kötnek majd ki, és végre szex is lesz a dologból.
Na, ez totális tévedés! A nők a férfiakat két kategóriába sorolják: "jóbarát" és "a pasi". És egy férfi csak a legritkább esetben lehet mindkét kategóriába sorolva. Ha nem hiszed, csak nézz körül, nézd meg a sok tahó pasit, akik a legjobb nők mellett vigyorognak. Nem tűnnek túl kedves, érzékeny alakoknak, nemde?
A nők tényleg kedvelik az érzékeny és kedves fickókat, és nagyon szeretik a társaságukat, de egészen egyszerűen az van a vérükbe programozva, hogy partnerüknek egy keményebb, férfiasabb fickót válasszanak, aki nem fél ellentmondani nekik, nem nyáladzik utánuk, sőt, néha igazán bunkó módon viselkedik velük.
Na ne érts félre, nem arra akarunk rávenni, hogy legyél kőbunkó a nőkkel, de mindig vigyázz rá, hogy az ellenkezőjét se tedd! Köss néha beléjük, világítsd rá őket a hibáikra, de ne bunkó módon, hanem lehetőleg viccelődve.
A nőknél vannak vesztes tipusú pasik akik gyávák, nincs elég önbizalmuk, nem tudják váratlan helyzetekben gyorsan feltalálni magukat.És vannak a nyertes tipusú pasik, van elegendő önbizalom, feltalálják magukat, talpraesettek. A nők mellettük érzik igazán nőknek magukat.Csak sokszor a határozottságot összekeverik a bunkósággal a csajok.Nem veszik észre h melyik melyik.
Még valami. Sok pasi azért bunkó mert az anyja elkényeztette.Meg a csajok is hibásak h sose mondják meg a szemükbe, hanem inkáb nyelnek.Ezek a bunkó pasik sose kapnak negativ visszajelzést, főleg ha helyesk is.Ha meg kapnak lehet olyan merevek, h nem gondolkodnak el a viselkedésünön.
Engem pl iritál mindkét véglet, a bunkó, meg a tutyimutyi pasi is.De inkább az utóbbi azzal még lehet vmit kezdeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!