Miért buknak a jó csajok a metroszeuxálisan öltözködő fiúkra? Lányok? Szerintetek a macsó férfiak kimentek a divatból?!
Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 16:16
1/8 anonim válasza:
ezt ,,nője" válogatja...
régen is voltak kissé ,,nőiesebben" lágyabban öltözködő férfiak akiket ugyancsak kedveltek a nők.Speciel én is jobban szeretem az ilyen típusú pasikat...nem tudom miért..nem divatból.egyszerűen jobban az ideálom.Viszont az én baráti körömben (nők között) sokkal több az a csaj aki azt mondja, h neki a férfias pasik tetszenek.Tehát nem nagyon lehet általánosítani.(persze felnőtt nők között) mert a tinédzsereknél,fiatal lányoknál ez a ,,trend" ,mindenhol ezt látják.
2/8 anonim válasza:
Nem, de a macsók se szexik, és a metroszexek sem. Az átlag, normális fiúk mentek inkább ki a divatból.
3/8 anonim válasza:
Metroszexuális ismerősöm úgy néz ki, mint egy b*zi:) Nem jó, ha valaki túlságosan divatos, persze öltözzön jól, de ne vigye túlzásba.
4/8 anonim válasza:
Nekem az átlagos de helyes, értelmes srácok jönnek be, de ilyet nehezen találni. 17L
5/8 anonim válasza:
nekem pl a macsók jönnek be:Dde azért ne legyen hózentróger rajta:Pcsak azért nézzen ki vhogy de nem kell túlzásba vinni:)
6/8 anonim válasza:
Szerencsére már nem vagyok abban a korban, hogy ilyen vasalthajú tizenéves fiúkákkal kelljen ismerkednem... Azt hiszik magukról, hogy milyen "trendik" , de én csak mosolyogni szoktam rajtuk. Főleg, hogy azt hiszik, hogy én is olyan 16 lehetek (pedig már huszonéves vagyok, csak szerencsés génekkel) és még oda is mosolyognak nekem. Szóval nekem nem jönnek be. Meg még sok lánynak nem.
7/8 anonim válasza:
egy férfi legyen férfi, nekem ez a véleményem :P
adjon magára, de az a minimális férfias igénytelenség is legyen ott :$
8/8 anonim válasza:
A férfiasság nem megy ki a divatból soha!
Am ízlés dolga, nekem picit sem tetszenek a -divatból- férfiból kislánnyá változott emberkék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!