Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már ilyen veletek?

Figyelt kérdés
Volt már olyan veletek hogy nem mertétek újrakezdeni vagy összejönni más pasival mert féltetek a csalódástól? Mi volt hogyan? Tapasztalatokat kérnék.
2010. jan. 4. 14:48
 1/5 anonim válasza:
32%

HA ÍGY ÉRZEL,AKKOR KICSIT LEGYÉL MÉG SZABAD,MERT NEM ÁLLSZ KÉSZEN EGY ÚJABB PÁRKAPCSOLATRA.

A CSALÓDÁSTÓL VALÓ FÉLELEM EGY CSOMÓ DOLOGNAK GÁTAT SZABHAT.

2010. jan. 4. 15:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Pl?
2010. jan. 4. 15:09
 3/5 A kérdező kommentje:
szerintem később is így fogok érezni. Szóval mind1.
2010. jan. 4. 15:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Természetes dolog ha az ember a csalódás után nehezebben érzi magát vonzónak, magabiztosnak vagy erősnek egy új kapcsolatra. Nehéz tiszta lappal előről kezdeni mindent, az emlékek nem tűnnek el és befolyásolják ahogyan a kapcsolatokról vélekedünk. Az én esetemben a múltam akadályozott abban, hogy szakítás után újra bele merjek vágni egy kapcsolatba.. Természetesen nem azonnal, egy kis idő elteltével sikerült csak. Csalódtam.. nem is kicsit. Átvertek és eljátszották a bizalmamat. Fájdalmas időszak volt, de sikeresen továbbléptem és a következő kapcsolat jobban sikerült.. A kudarcaiból csak tanulhat az ember így aztán fel a fejjel! Merj belevágni egy új kapcsolatba.. Ha nem sikerül, elmondhatod hogy nem adtad fel. A kitartás pedig meghozza gyümölcsét.. =)

~RB.

2010. jan. 4. 16:08
 5/5 A kérdező kommentje:
OKs köszi de én nem azért kérdeztem, csak már annyi rosszat hallottam a fiúkról, hogy nem tudok bennük bízni meg félek a csalódástól.
2010. jan. 4. 19:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!