Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már ilyen veletek?
HA ÍGY ÉRZEL,AKKOR KICSIT LEGYÉL MÉG SZABAD,MERT NEM ÁLLSZ KÉSZEN EGY ÚJABB PÁRKAPCSOLATRA.
A CSALÓDÁSTÓL VALÓ FÉLELEM EGY CSOMÓ DOLOGNAK GÁTAT SZABHAT.
Természetes dolog ha az ember a csalódás után nehezebben érzi magát vonzónak, magabiztosnak vagy erősnek egy új kapcsolatra. Nehéz tiszta lappal előről kezdeni mindent, az emlékek nem tűnnek el és befolyásolják ahogyan a kapcsolatokról vélekedünk. Az én esetemben a múltam akadályozott abban, hogy szakítás után újra bele merjek vágni egy kapcsolatba.. Természetesen nem azonnal, egy kis idő elteltével sikerült csak. Csalódtam.. nem is kicsit. Átvertek és eljátszották a bizalmamat. Fájdalmas időszak volt, de sikeresen továbbléptem és a következő kapcsolat jobban sikerült.. A kudarcaiból csak tanulhat az ember így aztán fel a fejjel! Merj belevágni egy új kapcsolatba.. Ha nem sikerül, elmondhatod hogy nem adtad fel. A kitartás pedig meghozza gyümölcsét.. =)
~RB.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!