Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minél kedvesebb vagyok, ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minél kedvesebb vagyok, ő annál hidegebb, miért?

Figyelt kérdés
A barátomon azt vettem észre ezalatt a 2 hónap alatt, hogy én minél kedvesebb vagyok hozzá, ő annál inkább hidegebb velem/nemtörődöm/esetenként bunkó.HELP.miért van ez? nagyon zavar már, nem bírom.. :( (most, hogy nyár lett, ritkábban találkozunk, és többnyire neten beszélünk, legfőképp a "netes viselkedésére" értettem ezt most..)

2014. jún. 22. 16:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle... de komolyan, én nem értem miért olyan nehéz ez egy párkapcsolatban.
2014. jún. 22. 16:12
 2/5 anonim ***** válasza:

te mit értesz az alatt, hogy "egyre kedvesebb vagy vele"?

mert lehet ő ezt félreérti! 5 szeretet nyelv van szerintem te nem beszéled az ő nyelvét és ezért történik ez...

Garry Chapman: A szerelem pszichológiája

ezt ajánlom elolvasni és talán megtalálod a választ, nekem nagyon sokat segített!

2014. jún. 22. 16:46
 3/5 anonim ***** válasza:

sztem nem szerelmes ha az lenne akkor folyton a kívánságodat lesné, hogy neked jó legyen, de szemétkedik akkor azt jelenti, hogy mindegy, hogy most együtt vagytok vagy sem.

Szerintem dobd ki, de ne várd meg míg teljesen leural és felmosórongy legyél. Good luck!

2014. jún. 23. 15:11
 4/5 anonim ***** válasza:

nekem is így kezdődött aztán felmosórongy lettem, utána meg járhattam a pszichológushoz.

De talán ha kicsit te is kimutatnád a fogad fehérjét, talán megijedne és visszavenne a pofájából.

2014. jún. 23. 15:12
 5/5 anonim ***** válasza:
kelsd fel a vadászösztönét ( már nincs miért megdolgoznia)
2014. jún. 23. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!