Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A volt barátom azzal kedvesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt barátom azzal kedvesebb akivel szexelhet?

Figyelt kérdés
Jártam egy sráccal 1,5 hónapot, de nem szexeltünk. Mellettem más csajokkal is találkozgatott vagy legalábbis levelezgetett, fűzte őket. Engem 1 hónap után hanyagolt, majd dobott. Mi szétmentünk és volt egy másik csaj, de vele sem tartott neki sokáig a dolog, úgy hallottam csúnyán összevesztek, sztem a szexig nem jutottak. Majd jött neki egy 3. vele meg már össze van nőve, régen jártak, tudom hogy a csaj oda meg vissza volt érte mindig, és most visszament ehhez a lányhoz. Tudom hogy tőle bőven kap szexet. Velem nem találkozgatott minden nap, a vége felé nem is keresett szinte, ezzel a csajjal meg minden nap együtt van, a hétvégéket is együtt töltik egymásnál stb. A szex miatt fontos neki a csaj vagy szereti?
2013. jún. 17. 21:52
 1/7 anonim ***** válasza:
a szex is a párkapcsolat fontos része, szóval lehet
2013. jún. 17. 21:53
 2/7 anonim ***** válasza:
a pasi mindig azzal a lányal kedveseb akivel szexelhet :D
2013. jún. 17. 21:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Az a vicces hogy eleinte mikor csak ismerkedtünk, nagyon aranyos volt velem, én totál szerelmes lettem belé. De én nem vagyok olyan csaj aki könnyen lefekszik valakivel, nem mintha nem kívántam volna őt, de még nem akartam 1 hónap után. Aztán mikor rájött hogy ez nehezebben fog menni, akkor kezdett el hanyagolni...Eleinte minden 2 naponta találkoztunk, aztán meg jó ha 5-6 naponta :/ Ezzel a csajjal meg minden nap együtt van.
2013. jún. 17. 21:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom te is ismered a srácot :)
2013. jún. 17. 22:00
 5/7 anonim ***** válasza:
*nem tudom te ismered a srácot :D
2013. jún. 17. 22:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Szex is része a párkapcsolatnak.Nyilván beleunt hogy a csaja nem hajlandó vele dugni egyet...1.5 hónap után.Elötte gondolom hozzá szokott hogy nem kell magát sanyargatnia.

Én türelmes vagyok,de 1.5 hónap után lehet én is tovább állnék..

2013. jún. 17. 22:21
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem hódítsd vissza... ha szereted legalább próbáld meg!! feküdj le vele, légy te jobb annál a kiscsajnál. a szerelem, szeretet a legfontosabb az életben, ne engedd el őt csak ilyen egyszerűen, ne mondj le róla, hiszen szereted őt... ilyen a pasik többsége, ha nem kapják meg amire szükségük van, hamar továbbállnak (sajnos). nekem is ugyanez volt, nem akartam még szexelni vele. én azt mondom küzdj érte, ha őt szereted. ha nem szeretnéd azt mondanám, hogy egy bunkó lúzer, és jobban jártál hogy itt hagyott, mert majd találsz nála sokkal jobbat. de írtad hogy szereted és tudom milyen érzés ez, én is voltam már ilyen helyzetbe, ezért tanácsolom azt hogy ne engedd el, valld be neki mit érzel és szexeljetek egy jót, meg beszélgessetek, beszéljétek át a kapcsolatotokat. hidd el egy próbát megér. ha nem jön össze, akkor is, mert megnyugodsz hogy te mindent megtettél érte. hidd el tényleg megéri...
2013. jún. 17. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!