Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem meg azt a lányt, aki engem szeret a legjobban, de mégse akar kapcsolatot? 16/f
Hát az eléggé nagy táv:S..Nem akarlak lebeszélni de szerintem jobb lenne, ha ez megmaradna egy emléknek köztetek mert késöbb nagyobb szenvedés lenne,mert ha a szülők így nem engednek késöbb sem fognak és az a kapcsolatra mehet:S
Viszont hogyha mindenféleképpen kell neked akkor mondjuk találjatok egy középtávon lévő várost.menjetek el haverokkal barátokkal, majd ti maradjatok ketten..
(azért menjen veled legalább 2 ember, hogy a szüleid hamarabb elengedjenek és aki kisér ne unatkozzon)
töltsetek együtt egy délutánt és hidd el,hogy a lány is jobban fog hozzád viszonyulni, és lehet meg is törik;)
Nem a legfőbb dolog hogy ki hogy néz ki.
Ha utalt rá hogy jól nézel ki akkor pedig bejöhetsz neki.
Szerintem ez egyenlőre egy nagyon mély barátság.Legalábbis a lány részéről biztos.De ez ne rettentsen vissza, mert a lányok azért óvatosabbak.Lehet fél, hogy te csak eljátszod elötte magad, vagy ha találkoznátok nem mennél el..vagy rosszul sülne el..Hidd el a lányok nagyon sok mindenen tudnak parázni és ezért inkább a biztosra mennek.Szóval fel a fejjel!:]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!