Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza a volt barátom?

Figyelt kérdés

Körülbelül 2éve jártunk 1hónapig.Nagyon szeretett,eleinte én is de én egy idő után meguntam.Szakítottam vele és utána hónapokig nem hallottam róla semmit, majd egyszer msn-en rám írt, hogy rég beszéltünk mivan velem stb..azóta rendszeresen beszélünk.Van barátnője kb 1 éve és jól meg vannak.Mostanában lassan 1 hónapja kérdezget a pasikról h van e, hogy állok velük stbstb..én soha nem kérdezem a bnőjéről,hogy mi van velük.Most van egy barátom és róla kérdezősködik, hogy milyen velem szakítottunk-e már meg ilyenek.A barátnőjével idén külön szilvesztereztek.Szerintetek van esély?Mit csináljak?

Ő 18lesz én meg 17.

Előre is köszi:]

2010. jan. 3. 23:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Inkább járj velem!
2010. jan. 4. 04:50
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi az ajánlatotxD

Nem tudom hogy nézel ki és hogy milyen vagy:D

De lehet nem is akrom^o)

2010. jan. 4. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!