Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit csináljak ha tetszünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak ha tetszünk egymásnak deh van csaja?

Figyelt kérdés
van egy srác aki teccik, neki is én. Megkérdeztem tőle járna e velem igent mondott, de hozzá tette hogy van csaja, és anyit mondott bocs. Nagyrészt msn-en beszélünk hogy bírnám elérni hogy szakítson a csajával? Vagy lehet hogy csak kímélésböl mondta hogy járna velem és nincs is csaja?:O 14/L
2010. jan. 3. 21:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Derítsd ki, 2 ha szét akarsz szakítani 1 párt, akkor már elnézést de egy hatalmas r1b@nc vagy
2010. jan. 3. 21:54
 2/10 anonim ***** válasza:
mondjuk sehogy? ne kurvulj 14 évesen, igen korai még.
2010. jan. 3. 21:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Utolsóval értek egyet...
2010. jan. 3. 22:00
 4/10 A kérdező kommentje:
A csajt biztos nem szereti mert elégé nyomult stb. Meg azt is titkolta hogy járnak. És én szeretem mit érdekel a másik lány.
2010. jan. 3. 22:01
 5/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok, semmi kétség, egy kurv@ vagy.

"mit érdekel a csaj" És ha te járnál a fiúval és más akarna szétszakítani?

Még hogy a lányok érnek elöbb, ekkora f@szságot

2010. jan. 3. 22:05
 6/10 anonim ***** válasza:
tudod kiasnyám a karma egy csodálatos dolog, veled is pont ugyanez fog történni amit te tenni akarsz azzal a csajjal.
2010. jan. 3. 22:08
 7/10 anonim válasza:

ez nagyon b*ziság.

hagyd őket békén..

gondolj már bele a lány helyzetébe.. milyen rosz lehet neki

a pasi meg egy nagyon aljas.. olyannal akarsz összejönni, aki a barátnője mellett másra kacsingat egyfolytába?? veeld is ezt tenné!!!

2010. jan. 3. 22:17
 8/10 anonim válasza:

azért meglehetne őt is érteni.....

ilyeneket ne írjatok már. -.-"

hát figyi, tudom kéne a srác meg megzavarja a dolgokat csöppet ha még ő is benne lenne, de gondolj bele, hogy avval a barátnőjével ezt teszi, veled is simán megcsinálja.

és ott hogy fogod oltani a csajt, akivel megteszi..

ne ess abba a tévhitbe, hogy na majd miattad megváltozik.. ez nem igaz!!

szerintem felejtsd el addig amíg van barátnője, majd ha nem lesz felhozhatjátok a témát, hogy ti ketten, de akkor se bízz meg benne annyira mert lehet nagyot fogsz csalódni.:S

2010. jan. 4. 00:22
 9/10 anonim válasza:

ezek a tipikus rosszfiúk, akik csak falják a tinédszer lányokat, akik szt hiszik:

"majd miattam megváltozik, engem lehet szeret"

a lényeg az, hogy ő az a rosszfiú.:S

2010. jan. 4. 00:24
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem mondom hogy változon meg ha talál jobbat örülök neki legyen vele boldog. Nem örülnék neki de az ö döntése.
2010. jan. 7. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!