Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Nemrég ismerkedtem meg a barátommal, mindketten huszonévesek vagyunk. Neki sosem volt szerencséje a szerelemben, nekem voltak már komolyabb kapcsolataim. Szinte egyből bemutatott a szüleinek, teljesen be volt sózva, mintha hirtelen mindent "be szeretne hozni". Egyértelmű, hogy odavan értem, és nagyon lelkiismeretes is, bántja, ha valami nincs rendben.

Viszont egy ideje úgy érzem hátradőlt, és élvezi a helyzetet, egy db sms-t sem ír, nem mond kedves szavakat. Közben látszik még, hogy még mindig odavan, de valahogy lenyugodott, és a füle botját sem mozdítja. Egyébként orvos, és alig ér rá, de hétvégén állandóan a haverokkal bulizik. A gondom az, hogy úgy érzem, hamar elégedett lett a szituval, és nyugodt, mert én mostanában nem járkálok sehova (mostanában nem tudok). Úgy érzem boldog, mert én a rendelkezésére állok mindig, ő viszont éli a kis életét. Teljesen odavan értem, de mintha nagymenőségből nem mutatná már ki ezeket, érdekes.

Mit tegyek szerintetek? Talán nekem is el kellene járnom társaságba, időt kellene szakítanom? Vagy egy picit nem elkényeztetni, mert el lesz telve?

Köszi a válaszokat!

Dóri

24

2010. jan. 3. 21:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele!
2010. jan. 3. 21:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Már mondtam neki, de csak annyit mondott, hogy szeret, és nagyon bántja, hogy így érzek, mert szerinte nem adott rá okot. Mindig azt mondja, ha gond van szóljak, és én mindig ezt is teszem, de akkor meg nem esik jól neki, és kiakad. Nem tudja elviselni a negatív dolgokat a lelkiismeretessége miatt.
2010. jan. 3. 21:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor még megpróbálhatod az ő társaságába való eljárást, esetleg mikor együtt vagytok, tényleg együtt lenni, nem pedig az a "összeülünk nézni egy filmet" féle eggyütlét:P

Remélem majd javul a helyzeted

2010. jan. 3. 21:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Mostanában nem nagyon fogunk tudni találkozni. Lehet, hogy hosszan fogalmaztam, a lényeg az, hogy zavar, hogy ha ő találkozni akar, mindig a rendelkezésére állok. Tiszta hülye vagyok, nem szeretem, ha irányítanak.
2010. jan. 3. 21:46
 5/6 anonim ***** válasza:

ne érj rá mindig,illetve akarj olyankor is találkozni vele,amikor ő pl haverozni akar...

érjen ő rád mindig 8persze nem meloidőben)

legyél kicsit elérhetetlen,és akaratos,had érezze,hogy attol,hogy megkapott,nem jelenti azt hogy ezentul kisujját sem kell mozditania

2010. jan. 4. 06:59
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi az ötletet, az utolsó hozzászólóé bejött. Így tettem, és a tenyeremből evett, pedig ennyire nem akartam megszédíteni:) Mondtam neki, hogy a barátokkal leszek kint este, és azóta sem tudom levakarni magamról. Ezek szerint igenis imponáló neki, ha "elérhetetlen" vagyok. Tegnap az egyik legboldogabb napunkat (és esténket:P) töltöttük együtt.

Köszönöm szépen!

:) :)

2010. jan. 5. 18:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!