Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm beleolvastott a facebook üzeneteimbe. Ilyenkor mit lehet tenni?
Szerintem most már csak a szakítás a megoldás! De előtte lesd ki, filmezd le, ahogy az üzeneteid olvassa, majd üvölts rá, mint a sakál, hogy "Féltékeny kva, most azonnal szakítok veled áárrrrghhh!!!", aztán ha erőszakosan reagál, akkor köpd le. Utána szépen tessékeld ki az ajtón. Mindezt persze a filmen.
Másnap reggel pedig tégy úgy, mintha bocsánatot kérnél. Hívd át magadhoz egy romantikus ebédre, pezsgővel eperrel. Amikor elindul, és már nem elérhető Facebookon, tedd ki az üzenőfalára az előző nap esti felvételt :D
# 4:
Öreg hiba. Miután én szakítottam az exemmel rengeteg időmbe telt, mire mindenhol megváltoztattam a jelszavamat és a mai napig azon parázok, hogy valamit kihagytam. Pedig nem én voltam az, aki megcsalta és kihasználta a másikat...
A kérdésre a válaszom, hogy szard le. Engem sem érdekelt, ha belenézett az üzeneteimbe, mert nem volt olyan, ami rá nézve sértő lehetett volna. Fordítva már nem így volt és adódtak is kellemetlen pillanatok.
#6-os. Ebben igazad van...mi viszont több mint 8 éve együtt vagyunk, van közös gyerkőc és lakás...tervezzük az esküvőt...gimnázium óta együtt vagyunk. A lány többet tud rólam/jobban ismer mint én magamat :D
Amúgy teljesen igazad van, de az én esetemben ilyentől nem tartok :D
#4-es voltam
"én olyan intim és személyes dologhoz is megosztottam a jelszavamat bnőmmel, mint a Blizzard és WoW. accountom"
Ezen sírva röhögtem B+! A hét beszólása volt. :D LOL
A kérdezőnek meg: A csaj féltékeny ez egyértelmű. Legközelebb ne hagyd nyitva. De ha nem arénázott vele és nem látott semmi olyat ami neked árthat akkor semmi gond.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!