Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyanok itt, akiknek a kapcsolatában a nő a domináns fél? És ez miben nyilvánul meg?
van ismerősi körben is!
mindig szivatjuk a srácot :D
nekem is ismerőseim olyanok, és papucsozzuk a srácot rendesen ;)
nálunk ez változó, néha úgy érzem, én irányítottam őt (én mondom ki az utolsó szót, oda megyünk, ahova nekem van kedvem, azt a filmet nézzük a 2 közül, amelyik nekem tetszik jobban), máskor meg ugyanez fordított helyzetben.
szerintem egy normális kapcsolatban az a fontos h meglegyen az egyensúly, egyik fél se essen a ló túloldalára.
Nálunk abszolút én vagyok a domináns fél (27/N)
A párom szereti ha alárendelt lehet nekem, és nem csak a szexben.
Ez nálunk abban nyilvánul meg, hogy ő sokkal többször elégít ki engem, mint én őt, és akkor van szex, amikor én akarom. Az élet egyéb területein pedig: én kezelem a pénzügyeket általában (ez mondjuk szerintem inkább nehézség), és ő végzi a házimunka nagy részét.
Ezt az egészet ő is akarta, és lassan (2-3 év alatt) alakult át egyszerű szerepjátékból mindennapossá.
Szerintem minden kapcsolatban kell hogy legyen egy domináns fél, és nő létemre persze hogy azt mondom hogy a nő legyen az. Több kapcsolatom volt már, és ahol nem is volt olyan egyértelmű a helyzet mint most, mindig én irányítottam. A pasikat csak a szex érdekli, és azzal meg szinte bármire rá lehet venni őket...
Én is domináns típusú nő vagyok!
És erőszakos, önző pasival nem élnék együtt!
Persze inkább az egyenlőségre kellene voksolni.
Papucs nőket is csúfoljuk...mert az nagyon ciki ha egy nő lealázza magát!
20:23 vagyok
Ha fordítva (a nő van alárendelt szerepben) teljesen elfogadott, akkor ez miért lenne borzalmas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!