Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendszeresen bántalmaz a barátom, mégsem tudom elküldeni?
13/ Kérdező, ha lehet ne akkor lepjed meg amikor részeg.
"Képzeld drágám, terhes vagyok! XD"
"MICSODA?! KITŐL TE CAFAT?!"
"T-t-tőled, dr--"
*Bumm egy állas!*
"CEMENDE! SZAJHA! ....."
"Jaj drágám, elvetéltem."
The end :<
"Egyébként meg bizom benne, hogy a baba majd megváltoztatja, nem is tud róla de már nem szedem a tabit, ez lesz a meglepim neki "
Jajjj ez a legnagyobb hülyeség, amit tehetnél... ha tudnád hány hozzád hasonló csaj gondolta, hogy majd a gyerek megváltoztatja és végleg hozzáláncolja, de az esetek majdnem 100%-ában pont hogy az ellenkezőjét érik el ezzel, magyarul: csak beijedne az apaságtól, és lelépne, te meg ott maradnál egy gyerekkel. És elhiheted, hogy egy terhes/gyerekes nőt nem szívesen vesznek maguk mellé a fiatalabb pasik, mikor találnak olyat, akinek nincs gyereke. És amúgy is miért vegyék át a vállukra más gyerekének a felnevelését? Szóval szerintem ezt nem ártana alaposabban átgondolnod, de végül is te életed, úgy baxod el ahogy akarod:)
"8#-as Ez kinek szólt? Nekem 7#-nek?"
-A kérdezőnek!
Amúgy meg ez a két mondat enyhén ellentmondásos:
"Jegyben járunk, babát tervezünk"
<=>
"Egyébként meg bizom benne, hogy a baba majd megváltoztatja, nem is tud róla de már nem szedem a tabit, ez lesz a meglepim neki"
Most akkor mi az igaz? Vagy csak kamuzol?
Nem kamu.
Semmi ellentmondás nincs, józan volt és beszélgettünk róla, hogy jó lenne egy baba, nem ellenkezett. Csak azt nem beszéltük meg, hogy mikor, ez az én döntésem volt, hogy minél előbb kell nekem egy. Ő meg majd úgyis megszereti.
Tényleg nem hiszitek, hogy mennyire jó ember ő, amikor nem részeg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!