Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire jó ötlet szakítás alkalmával ezt a számot elküldeni?
2014. ápr. 29. 19:12
1/10 anonim válasza:
Nagyon hülye ötlet, ráadásul teljesen felesleges és értelmetlen is, semmi célt nem szolgál. És még a zene is szar. :D
4/10 anonim válasza:
a legrosszabb szám amit életemben hallottam :D
5/10 anonim válasza:
xD szerintem értem miért szakítottatok, ízlésficam lvl végtelen :D ez amugy ilyen költői képekkel dobálózó f4szság tuc tuc alappal xD nagyon művészi....
6/10 anonim válasza:
Szerintem egy kapcsolatban szánalmas bármiféle üzengetés és célozgatás. Egy kapcsolat szóljon az őszinteségről!
Ha valaki utólag csinálja, az meg nem csak szánalom hanem nyomorult is...
7/10 kolosszus22 válasza:
Bazz, mi ez a szar!? Akkor már inkább ezt küldd: https://www.youtube.com/watch?v=JoolQUDWq-k
8/10 A kérdező kommentje:
utálom a metált
2014. ápr. 29. 22:32
9/10 kolosszus22 válasza:
Akkor jobb ha nem küldesz semmit, mert ez az erőltetett, gagyi prüntyögés nagyon szánalmas.
10/10 anonim válasza:
Hármas válaszolót akaratlanul lepipáltam kb 2 és fél másodperccel. :D
Szörnyű sz ar, erőltetett, önmagát sajnáltató kis rinyap ina kisfiúknak találták ki, meg lányoknak.
A császárok szakítás után nem nyávognak, hanem ilyeneket hallgatnak, ha már muszáj zenét hallgatni:
Metallica - Die Die My Darling (ezt írták előttem is), Ain't my B*ch!,
Motörhead: Orgasmatron, Whorehouse Blues
Papa Roach - She loves me not,
Tankcsapda - Gyűrd össze, Az enyém vagy, Éjszaka részegen haza :D, Kapd be a horgot, Tedd meg,
Beatrice - Azok a szép napok
és még vannak finomságok. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!