Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami ötlet? Vagy egyéb tanács?
Figyelt kérdés
2 hónapja szakított velem a barátnőm mert ki hűlt neki az érzés, mert sokat veszekedtünk és nem volt boldog úgy... nem fiú van az ügyben... 1 évet voltunk együtt ő 16 én 15 éves vagyok nagyon jó viszony van köztünk azt mondta legyünk barátok elfogadtam és nagy nehezen idővel ebben a 2 hónapban megtudtam győzni hogy akkor elfogadom a barátságot de ő engedje meg azt hogy alakul majd köztünk ez a dolog azt mondta oké....egyik nap pénteken 2 hónap után végre feljött és nagyon jól elhülyéskedtünk a szobámban zene játék stb... aztán elkezdtem csiklandozni az ágyamon és megharapta a nyakamat csak úgy.. és igen nőnap szombaton volt tegnap én előlegbe oda adtam neki a raffaellos csokit azt a nagyon (150gr) és adott érte 3 nagy puszit átölelt (virágot nem akartam neki adni szülei miatt) és amit előbb le írtam az utána volt hogy hülyéskedtünk na mindegy közel volt a szánk és majd nem megcsókoltam de nem húzta el a fejét meg semmi csak eszembe jutott hogy akkor ezzel elszúrtam volna azt az esélyt... amúgy sokszor adott az arcomra puszit mert néha kicsit erősebben "ütött meg párna csatában" és akkor is átölelt meg puszi... szóval látszott rajt hogy még valamennyire szeret meg érez valamit meg érdekes volt hogy engedett néhány enyhe tapizást mármint a kezem a hasán volt vagy átkaroltam ilyenekre gondolok... az lenne a kérdésem ti tőletek hogy hogy tudnám még közelebb csalni érzésileg olyanokra gondolok hogy pl játszunk meg üt kicsit erősebben és mondom neki hogy áu ez fájt kérek egy puszit és ő szívesen ad (tudjátok sok pusziból csók lesz) ;D elején is ugyan így csináltam... ilyesmi tanácsokat tudnátok adni? :) bocsi a fogalmazásért és helyesírásért :)2014. márc. 9. 20:18
1/3 A kérdező kommentje:
nem tegnap hanem úgy akartam írni hogy nőnap ugye szombaton volt és előlegbe pénteken adtam neki
2014. márc. 9. 20:22
2/3 anonim válasza:
Először is szép lassan tanulj meg fogalmazni 15 évesen(!). Nem bocsánatot kell kérni! Léteznek mondatot tagoló eszközök (vessző, pont). Tudod egy 15-20 sort nagyon idegesítő összefolyva olvasni. Ha már tanácsot kérsz, ez az alap!
Szerintem kicsit hanyagolnod kellene őt. Érezze a hiányod, és hogy ne lehessen biztos benne, hogy te annyira rajongsz érte. Mert attól vonzóbb leszel. Meg kellene mondanod neki, hogy ő maga mondta, hogy csak barátok vagytok, miért szórakozik így veled? Döntse el, hogy akar-e valamit vagy nem.
3/3 A kérdező kommentje:
Tényleg bocsi. :( Sietnem kellett az írással,amúgy oké.
2014. márc. 9. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!