Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom sokszor elég "nyálasan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom sokszor elég "nyálasan" szólítgat, és én őt nem, mert nem vagyok ilyen tipus. Ez gáz?

Figyelt kérdés
Például, hogy egyetlen tündérke, varázslatos hercegnő, egyetlen szivecském..
2010. jan. 3. 16:00
 1/5 anonim válasza:

szíja :)

én is így voltam vele :) én sem ilyen tipus voltam.de megkaptam azt a pasimtól h én mért nem mondom többször h szeretem és néha olyan mintha egy fiúval járna...mert én sosem vagyok nyálas.:S azóta én is olyan vagyok.néha éreztesd olyan szavakkal hogy tudja hogy szereted.de ne legyél túl nyálas sem . 14/L

2010. jan. 3. 16:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt,én egyszerűen és kicsit viccesen,hogy ne bántsam meg megmondtam neki,hogy nekem ez sok,és jobban szeretem ha csak a nevemen szólít és inkább a tetteiben nyilvánul meg az,hogy szeret. Probléma megoldva..:)
2010. jan. 3. 16:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor visszaszólok neki valamit, pl.: "Mi van egyetlen dráága cukrincs kutyusmackóm, egyem azt a drága szívecskédet, kityikutyikám".... Egy idő után leesett neki. De szerintem simán megkérheted, hogy fejezze be, mert idegesít. Attól függ, milyen típus.
2010. jan. 3. 16:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, a fiúknak kell tenni a szépet.
2010. jan. 3. 17:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez oké,de ha a lánynak más tetszik,akkor nem kell erőltetni..Aki értelmes,megérti,hogy a másikat idegesíti,főleg társaságban..
2010. jan. 5. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!