Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire csókolóztok nyálasan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire csókolóztok nyálasan?

Figyelt kérdés

Mert mi a barátommal, ha csókolózunk, mindig tiszta nyálasak vagyunk utána.

Szerintetek ez undorító? Veletek hogy van ez?

Tudom hogy ez nem egy magasröptű kérdés, csak kíváncsi vagyok...:)

2009. júl. 6. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Ez teljesen természetes dolog!
2009. júl. 6. 19:44
 2/6 anonim ***** válasza:
80%

hát ezt a helyzet hozza pl buszmegállóban ölelkezve várunk finoman semmi nyál azér elég gáz ott szájat törölgetni stb...

de amugy meg ha csak ketten vagyunk és ugy rendesen belemerülünk fröcsög csöpög ömlik folyik csúszik mindenfele:)

2009. júl. 6. 19:48
 3/6 anonim ***** válasza:

ha csak ketten vagyunk,akkor van h eléggé nyálas...de amugy inkább kevésbé nyálasan,főleg ha nem csak ketten vagyunk..olyankor nyelv kevésbé

22/L

2009. júl. 6. 19:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Ahh, velem gyakran előfordul, hogy a barátom felszáll a buszára, én meg megyek el, aztán meg még nyálas vagyok, de olyan ciki ilyenkor a szájat törölgetni...:)
2009. júl. 6. 19:51
 5/6 anonim ***** válasza:

uuh de jó h nemvagyok ezzel egyedül:D:D:D:D:D:D:D

ma megcsókolt a barátom, és utána kicsit nyálas maradt ott a szája alatt. énmeg tök gáznak gondoltam magam meg minden. pedig a csók nem volt olyan rossz mint az első csókom. ez volt a második:) és az első is vele volt, de az még nagyon régen. :)

de akkor meg vagyok nyugodva h ez természetes. :)

2010. jan. 25. 19:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Szuper!! Akkor én sem vagyok egyedül:D Nekem is most volt az első néhány smár-dózis és mit ne mondjak brutálisan nyálasak voltunk a barátommal és én is tök gáznak tartottam és azt hittem, hogy én vagyok ilyen béna, hogy összenyálaztam szegényt :D Viszont így megnyugodtam valamennyire..:)
2011. okt. 21. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!