Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha rendszeresen csókolóztok egy fiúval, akkor már jártok vele?
Elég hülye kérdés, tudom, de a helyzet sem egyszerű számomra. Van egy lány, aki nagyon tetszik nekem, szerintem én sem vagyok közömbös számára, de nem tudom hova tenni a vele való dolgot...
Nem találkozunk ugyan mindennap a vizsgaidőszak miatt, de ha találkozunk, akkor mindig sokat beszélgetünk, rengeteget csókolózunk, stb..
Hogyan lehet kideríteni, hogy mit érez/érez-e valamit irántam? (ő 26 én 27 vagyok)
Azt mondta kb. 2 hónapja, hogy nemrég ért véget egy kapcsolata, és nem biztos magában, nem biztos, hogy bele szeretne vágni egy kapcsolatba. Az elmúlt 2 hónap alatt nem történtek "komoly" dolgok, de jó lenne tudnom, hogy érdemes-e "kivárni" vagy sem. Persze, eszembe jutott, hogy rákérdezzek, de attól félek, hogy ezzel "felborítom a kártyavárat", amit nehezen felépítettem....
Szerintem ne keresd most egy ideig, mert belekényelmesedhet ebbe a kapcsolatba: "hm, találkozom hébe-hóba egy fiúval, smárolgatunk, elvagyunk" - gondolom, te többet szeretnél, igaz?
Ha nem keresed egy ideig, akkor úgyis fog keresni előbb-utóbb, ha pedig nem fog keresni, akkor annyit is ért számára a dolog, nem érdekled, szóval nem kell vele foglalkoznod.
Az pedig, hogy a csók járást jelent-e. Nem, sajnos, pedig így kéne lennie, de hát ez már csak egy hollywoodi mese: "amikor először megcsókolt, az volt a pillanat, amikor tudtam: ő kell" - nos, a valóság ennél sokkal profánabb.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 02:23
Köszönöm a válaszodat, de komolyan. Eddig mindig szégyennek éreztem, hogy én keressek egy fiút, ha nem keresett egy darabig, akkor legfeljebb magamban sírdogáltam, az eszembe se jutna, hogy arra vár, h én keressem. Úgy gondoltam, hogy meggondolta magát és biztos talált másik lányt. Itt kezdődnek a férfi-nő félreértések azt hiszem....
Mi az, hogy a csókolózás nem jelent semmit? Te jó ég!... Én nem csókolóznék olyannal akibe nem vagyok szerelmes...
20/l
Szerintem mondd el neki, hogy komoly kapcsolatot szeretnél vele. Adsz neki időt, gondolja át a dolgot. És ne hívd egy darabig. PL 2 hétig. Fogadsz velem, hogy hívni fog.
Kicsit érezze meg, hogy elveszíthet.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!