Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitseg! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy eve es egy honapja van vagyis volt baratom tegnapelottig.Van egy jo haverja es annak egy baratnoje..en beszelgettem interneten a csajjal es o panaszkodott nekem a baratjarol.Masnap szilveszter volt es a baratomnal volt a buli.A csaj bemeselte a baratomnak hogy en mar meguntam a kapcsolatot es jottem egyet bulizni aztan otthagyom,es o persze el is hitte.Azt mondta neki a csaj hogy interneten mikor beszelgettunk akkor mondtam..pedig o panaszkodott nem en.De a baratom neki hitt.Tegnap smseztunk es elmondtam neki hogy egy kapcsolatnak sok veszekedesen es problemakon kell atmenie es ha mi megallunk egy aprobb hibanal akkor ez van.Es atgondolta...azt mondta igazam van.Akkor kerdeztem mi lesz?kibekulunk? annyit mondott meglatjuk. Aztan este irt gy smst h almodjak szepeket.

Szerintetek?Mit tegyek?Bekuljek ki vele?Szeret,es en is ot,azt javasoltam neki h tartsunk kis szunetet,aztan ujbolkezdjuk.

A bunkok kimeljenek.Komoly valaszokat kerek.

Egy ketsegbeesett 17eves lany.

2010. jan. 3. 11:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Igazad van,nem szabad megálni és megfutamodni egy ilyen "kisebb" problémánál egy kapcsolatban.A problémák azért vannak,hogy megold őket!Szerintem próbáljátok meg újra!

és legközelebb neked higgyen ne a barátja bnőjének ;)

2010. jan. 3. 11:39
 2/7 anonim ***** válasza:
mindenkéépen békülj ki vele,csak fél hogy elveszít azzért veszett össze veled!
2010. jan. 3. 11:40
 3/7 A kérdező kommentje:

megmondta nekem oszinten hogy elso perctol nem bizott bennem es nem is fog soha...akkor?

en bizok benne es o nem..ez hogy van?pedig nincs oka ra.csak feltekeny

2010. jan. 3. 11:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem menti el neked a beszélgetéseket a gép? Mert nekem automatikusan elmenti,ha neked is azzal tudnád bizonyítani.
2010. jan. 3. 14:34
 5/7 A kérdező kommentje:
sajni nem mert ugy van beallitva...es akkor nem gondoltam erre
2010. jan. 3. 15:24
 6/7 anonim ***** válasza:

És ha újra beszélnél vele h miért mondta ezt miközben fordítva volt h ő panaszkodott neked? azután meg elmentenéd és megmutatnád a barátodnak, vagy eleve úgy beszélnél vele h ő is ott ül és olvassa? És elmondanád h benned megbízhat, te szereted, lehet h jobban ki kéne neki mutatnod h mennyire odavagy érte és sose csalnád meg/hagynád el.. szerintem fél, hogy elveszít:)

Sok sikert! :)

2010. jan. 3. 18:05
 7/7 A kérdező kommentje:
koszi
2010. jan. 3. 18:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!