Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitírjak neki sms-ben? Fontos

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitírjak neki sms-ben? Fontos

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel nagyonjóbvan vagyunk kb úgybeszélünk már msnen mintha tényleg együttlennénk stb.És kérte hogy írjak neki sms-t és kérdeztem milegyen benne? És monta amit akarok amit gondolok amit érzek ami jön vagy valami amit akarok.Mitírjak neki? Létszi segítsetek,bunkók kíméljenek
2010. jan. 2. 23:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
írd azt ami a szívedből jön! :) ha azt érzed, hogy hiányzol, vagy jó lenne veled beszélgetni, az is jó szerintem :) de ezt cska te tudhatod!
2010. jan. 2. 23:32
 2/14 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2010. jan. 2. 23:32
 3/14 A kérdező kommentje:
17
2010. jan. 2. 23:35
 4/14 anonim válasza:
Nekem is most jön ugyanez a helyzet.. :) Igaza van az 1. válaszolónak ! Semmit sem veszíthetsz.
2010. jan. 2. 23:35
 5/14 anonim ***** válasza:
ha egy lány ilyet mond azt azért teszi, mert bejössz neki, de nem mer lépni addig, amíg te nem adsz vmi jelet. én pl ilyen esetben olyannak örülnék a legjobban, h: "te vagy a legaranyosabb lány, akivel eddig találkoztam :) fogadok, hogy most mosolyogsz! aha, látom, elpirultál ;) jó éjt, álmodj szépeket :)"
2010. jan. 2. 23:39
 6/14 anonim ***** válasza:
ja és 20L
2010. jan. 2. 23:40
 7/14 anonim ***** válasza:
kedveskedj neki, ha tetszik
2010. jan. 2. 23:51
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem is ezt írta minden nap egy csaj msnen. Mindennap küldtem neki sms-t, imádtam. Erre kiderült 20napra rá, hogy mellettem még 2 pasija van. Akkor mindegyik küld SMS-t ? ...
2010. jan. 2. 23:55
 9/14 A kérdező kommentje:

Majd kiderül :)

Ha másnem barátnak jólesz igaz énis belevagyok esve....de hogy ennyire hasonlítsunk egymásra..... kb 95%-ba tuti

2010. jan. 3. 00:00
 10/14 anonim ***** válasza:
mit írtál neki végül? :)
2010. jan. 3. 00:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!