Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire valószínű, hogy egy srác rányomulna a barátja volt barátnőjére, ha azok csak 1 hónapig jártak?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert én jártam egy fiúval 1 hónapig. Ő szakított, mondván, h nem bízik bennem, amiért elmondtam neki, h megcsaltam az előző páromat(csak egy csókkal, régen, akkoriban szakítani készültem). Aztán eltelt pár hét és felkeresett a barátja, h találkozzunk. Tudom, h mindig is tetszettem neki, de most nem értem a közeledését. Flörtöl velem, csak attól tartok, h a haverjának kémkedik. Fektetne ebbe annyi energiát?2010. jan. 2. 23:22
1/8 anonim válasza:
50% a valószínűsége, vagy igen, vagy nem.
2/8 anonim válasza:
Hűűű, hát ez nehéz... A fiúk mindenre képesek, főleg ha megbántják őket! De ha már régóta tetszel a srácnak, nem hiszem, h kémkedne.
Am kajak azért szakított veled, mert az előző pasidat 1x régen egy csókkal "megcsaltad"??! O.o És ráadásul szakítófélben voltál vele... Szentem egy kicsit túlreagálta a srác...
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg azért szakított. Szerintem is túlreagálta a dolgot, bár tudom, hogy nem kellett volna elmondanom. Csak őszinte akartam lenni velem, megnyíltam és kész. Nem értékelte.
2010. jan. 2. 23:29
4/8 A kérdező kommentje:
Amúgy én nem bántottam meg a fiút! Épp ez az, hogy ő okozott nekem csalódást...azért 22 évesen nehogy már msn-en szakítson...pedig ez történt.
2010. jan. 2. 23:30
5/8 anonim válasza:
Szerintem ez az új barát tényleg akar valamit tőled, és ahogy írod, ebből a kevésből, azt látom, hogy ezerszer jobb arc, mint az a fiú, akivel már jártál és szakítottál. Gyere össze vele, és hagyjátok az előzőt, aki ilyen hülyeség miatt szakított veled, ráadásul msnen.
6/8 anonim válasza:
mennyire valószínű? Hát ha tetszik neki, akkor nagyon. Engem spec nem igazán érdekel, hogy ki-mikor-mennyit járt egy csajjal. ha tetszik nekem, én is neki, akkor mi az akadály...?
7/8 anonim válasza:
Pfhúú... ráadásul msn-en szakított?! Nem sok gerinc szorult belé :S És inkább örülnie kellett volna annak, h őszinte voltál vele, sok pasi hálát adna ezért! Nem igazán tudott értékelni, úgy látom :S Szentem ha neked is tetszik az a másik srác, nyugodtan belekezdhetsz egy új kapcsolatba :)
2. válaszoló voltam
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Azóta már többször találkoztunk és megcsókolt :-)
2010. jan. 7. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!