Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő mondható még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő mondható még tűrhetőnek, amennyit egy fiú várna a barátnőjére szeretkezés téren?

Figyelt kérdés
2009. márc. 18. 19:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Ez így elég kevés info.Attől függ,hány éves a lány,stb.
2009. márc. 18. 19:24
 2/20 A kérdező kommentje:
18 ,a fiú is (8 hónap)
2009. márc. 18. 19:26
 3/20 anonim ***** válasza:
0%
8 hónap az már sok. Annyit minek várni? Nem tudtad eldönteni, hogy megfelel-e a célra?
2009. márc. 18. 19:30
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Értem...ezt nehéz így idegenként megválaszolni.Lehet,hogy a lányka valami konkrét oka van rá(nem feltétlenül a másikra irányuló)hogy nem akar lefeküdni a párjával.Ha ez az eset áll fent,akkor érdemes róla beszélni.Ha meg nincs ilysemi,akkor ne ezen múljon a dolog...ha szeretitek egymást ez előbb utóbb úgyis bekövetkezik:)fontos,de nem a legfontosabb. 20/L
2009. márc. 18. 19:31
 5/20 anonim ***** válasza:
26%
8 hónap??? Minek vagytok ti együtt?
2009. márc. 18. 19:34
 6/20 anonim ***** válasza:
62%
Ne foglalkozz a felettem szólóval,mindenhova ilyen "értelmes"válaszokat ír...(ezt a 30%is mutatja)
2009. márc. 18. 19:46
 7/20 anonim ***** válasza:
59%

Olyat lehet, hogy én most inkább nem is írok semmit? :)

Na azért mégis:

8 hónap az pont elég volt, hogy megismerjétek egymást. Ha akartok egymástól többet akkor el lehetne kezdeni, sőt. Ha nem akkor meg rövid úton váljon szét az utatok.

A srácot nem irígylem, az biztos.

Sok sikert a továbbiakban!

25/f

2009. márc. 18. 19:48
 8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm,utolsó és persze a többi hozzászólónak is! Miért vagyunk együtt? Mert Szeretjük egymást,de még elsők vagyunk egymásnak,ebből adódóan még sosem történt senkivel! Ezért szeretném kivárni a megfelelő alkalmat és azt szeretném,ha nem tervezve történne. Csak érdekelt,mennyi idő a még tűrhetőnek mondható ilyen idősen.
2009. márc. 18. 19:48
 9/20 anonim ***** válasza:
67%

Ne foglalkozz a felettem szólóval, csal.

Az nem lehet, hogy valaki mindig 100%-os legyen :D

25/f

2009. márc. 18. 19:49
 10/20 anonim ***** válasza:

Definiáld a megfelelő alkalom fogalmát. Mi fog akkor történni, ami eddig nem történt?

Komolyan kiváncsi vagyok, nem cinikusan kérdezem!!

25/f

2009. márc. 18. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!