Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok egy olyan huszonéves férfival együtt lennétek akinek nincs stabil jövő képe, de csak ez az egy nagy hibája van?
vagy az, hogy tudunk mit kezdeni az életünkkel és olyan embert szeretnénk, akit szintén lehet emiatt tisztelni?
Te nem vagy felnőtt még, ez nem baj, én sem tudtam, hogy nem voltam az, de mióta az vagyok, látom a különbséget:)
De neked látom az kell, hogy egyből legyen valakinek végzettsége és munkája, eszedbe se jutna türelmesnek lenni vele.
Mi az, hogy egyből? Nem vagyok 16 éves, hogy nagy dolog legyen ezt elvárni. Tíz évvel idősebb vagyok, szeretnék haladni az életben. Egy semmirekellővel azt nem lehet.
Mi van, ha beleszeretsz egy ilyen emberbe, és csak később derül ki, hogy ezek a hibái? Egyből dobnád emiatt?
Olyan nincs, hogy csak később derül ki, hogy nincs munkája, csak érettségije van felnőtt korára és semmi törekvés nincs benne. Szóval igen, mivel már az első beszélgetés közben kiderülne, hogy egy senki, dobnám.
De ez nem baj, mert pl. ha egy 19 éves kislánnyal jössz össze, ő még szeret felnevelni egy férfit, nekem "egyből" egy felnőtt kell, igen. És a huszonéveseknek általában "egyből" az kell, ahogy te írtad.:)
de nem baj, hogy céltalan vagy, keress a saját fajtádból hasonlóakat, és majd terelgetitek egymást!Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!