Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok egy olyan huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok egy olyan huszonéves férfival együtt lennétek akinek nincs stabil jövő képe, de csak ez az egy nagy hibája van?

Figyelt kérdés
Úgy értem nem talált még rendes iskolát és munkahelyet, nem tudja még hogy milyen irányban tanuljon és találjon munkát.
2014. jún. 14. 12:36
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

vagy az, hogy tudunk mit kezdeni az életünkkel és olyan embert szeretnénk, akit szintén lehet emiatt tisztelni?

Te nem vagy felnőtt még, ez nem baj, én sem tudtam, hogy nem voltam az, de mióta az vagyok, látom a különbséget:)

2014. jún. 15. 10:04
 22/43 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondtam, hogy egész életemet céltalanul tengődve akarom leélni, csak most ez az állapotom. Hidd el vannak céljaim, régebben sok ember lebeszélt róluk, de már inkább magam hozom a döntéseimet, és ha színészetbe vagy a főzésbe látom a tehetségemet, akkor olyan irányokba fogok elmenni, de most ez az állapotom, hogy egyenlőre nullán vagyok ilyen szempontból, de azon vagyok hogy kitörjek belőle. Ezt értsétek meg! De neked látom az kell, hogy egyből legyen valakinek végzettsége és munkája, eszedbe se jutna türelmesnek lenni vele. Mi van, ha beleszeretsz egy ilyen emberbe, és csak később derül ki, hogy ezek a hibái? Egyből dobnád emiatt? Attól, hogy volt egy semmirekellő pasid még nem kell párhuzamot vonnod velem.
2014. jún. 15. 10:22
 23/43 anonim ***** válasza:
Az a baj ezzel a kérdéssel, hogy teljesen személyfüggő. Ha te találkozol valakivel, szóba elegyedtek, megszületik a szikra, majd a szerelem, nem hinném, hogy emiatt lépne - én legfeljebb olyan esetben lépnék, ha mondjuk 2-3 év alatt sem lépsz előre semmit, és nem látom, hogy ugyanolyan tevékenyen dolgozol az életedért, mint én. Egyébként egyszerű: Ha fiatalabb lányokkal ismerkedsz, ez a kérdés fel sem merül, hisz úgyis egyszerre értek majd be, és 5-6 év korkülönbség nő és férfi közt teljesen természetes. Max ne te tartod el az első naptól :) (Hozzáteszem, infós végzettséggel kereshetsz pénzt bármelyik álmodhoz, én nem hagynám félbe, mert ha nem is jó, hasznosnak hasznos lesz)
2014. jún. 15. 11:04
 24/43 anonim ***** válasza:
90%

De neked látom az kell, hogy egyből legyen valakinek végzettsége és munkája, eszedbe se jutna türelmesnek lenni vele.

Mi az, hogy egyből? Nem vagyok 16 éves, hogy nagy dolog legyen ezt elvárni. Tíz évvel idősebb vagyok, szeretnék haladni az életben. Egy semmirekellővel azt nem lehet.

Mi van, ha beleszeretsz egy ilyen emberbe, és csak később derül ki, hogy ezek a hibái? Egyből dobnád emiatt?

Olyan nincs, hogy csak később derül ki, hogy nincs munkája, csak érettségije van felnőtt korára és semmi törekvés nincs benne. Szóval igen, mivel már az első beszélgetés közben kiderülne, hogy egy senki, dobnám.

De ez nem baj, mert pl. ha egy 19 éves kislánnyal jössz össze, ő még szeret felnevelni egy férfit, nekem "egyből" egy felnőtt kell, igen. És a huszonéveseknek általában "egyből" az kell, ahogy te írtad.:)

de nem baj, hogy céltalan vagy, keress a saját fajtádból hasonlóakat, és majd terelgetitek egymást!Sok sikert:)

2014. jún. 15. 11:17
 25/43 A kérdező kommentje:
Akkor legyél továbbra is egy türelmetlen pi..a nekem ilyen nő nem kell, mint te.
2014. jún. 15. 11:53
 26/43 anonim ***** válasza:
Mindenkinek mások az igényei, senkit sem szabad leszólni értük. Én 22 éves fejjel gondolkodom úgy, ahogyan 2-vel ezelőtti kommentemben írtam. 26 évesen már házasodni szeretnék. A lényeg, hogy mindenki megtalálja a párját előbb utóbb! :)
2014. jún. 15. 11:56
 27/43 A kérdező kommentje:
De úgy látszik most se értetted meg amit írok és te tartod magad felnőttnek? Agyam eldobom komolyan.
2014. jún. 15. 11:56
 28/43 A kérdező kommentje:
73% köszi a tippeket! :) Nekem mind1, hogy fitalabb e vagy idősebb, csak érzelmileg egy szinten legyünk és ne az anyagiak határozzák meg a boldogságunkat, hanem az érzelmek. Undorítónak tartom, hogy milyen fontos lett a pénz.
2014. jún. 15. 11:58
 29/43 anonim ***** válasza:
Hát már ne is haragudj, de ha odakerülne a sor, nem is a híd alá szeretnék összeköltözni egy férfival. Lehet erre fújjolni, meg lepontozni, de ez van. 0 forintból nem lehet élni, sem családot alapítani. Még most szedd össze magad, mert minél idősebb leszel, annál nehezebbre fog esni a tanulás, ezt elhiheted nekem. És tényleg szállj egy kicsit magadba, mert egy perspektívával rendelkező nőnek egy szintén ilyen férfi kell, nem egy olyan, aki még huszon-x évesen sem tudja, hogy mit akar az élettől. A színészkedést meg felejtsd el, lehet, hogy egyszer el fogod tudni érni, hogy bejuss a színművészetire, bár valószínűleg addigra már kiöregszel, de addig élni kell valamiből, mert nem ehetsz levegőt. Lehet utálkozni, de ez van.
2014. jún. 15. 12:23
 30/43 anonim ***** válasza:
A kevés fizetés és a "nem tudod mit akarsz" között nagyon nagy a különbség. Egy férfiban nem a pénzt keresem, hanem az észt és az intelligenciát, ambíciókat - ami van, hogy elég jó keresettel jár, van hogy gyengébbel, de nekem nem ez számít. Kettesben minden megoldható, de legyen esze, legyenek céljai és legyen határozott a dolgokkal kapcsolatban.
2014. jún. 15. 12:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!