Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok egy olyan huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok egy olyan huszonéves férfival együtt lennétek akinek nincs stabil jövő képe, de csak ez az egy nagy hibája van?

Figyelt kérdés
Úgy értem nem talált még rendes iskolát és munkahelyet, nem tudja még hogy milyen irányban tanuljon és találjon munkát.
2014. jún. 14. 12:36
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

Nem. Jártam már olyan fiúval, aki már akkor is 4 éve végezte a töri (????) BA-t valami zugegyetemen, végig féltékeny volt rám, mert sikeres voltam. Nem tehetett róla szegény, hogy értelmetlen volt az élete, de attól még nem jönnék újra össze semmirekellővel. Szórakozásnak jó volt;)

25F 27L (én)

2014. jún. 14. 20:42
 12/43 A kérdező kommentje:
Én egyáltalán nem féltékenykednék, ha a barátnőm magasabb végzettségű lenne, nem lenne emiatt komplexusom, sőt támogatnám is, hadd csinálja azt amit szeret, örülnék is neki. Nekem a szeretet, érzelem, törődés sokkal többet ér, mint az anyagiasság, végzettségek, karrierépítés stb.
2014. jún. 14. 22:14
 13/43 anonim ***** válasza:

De azt nem lehet szeretni, akit nem tisztelünk. Azt nem lehet tisztelni, akire nem tudunk felnézni. Arra pedig nem lehet felnézni, akinek nincs életcélja, csak egész nap vetyeng, és egy semmirekellő. Ezt akartam mondani ezzel.:)

Persze, hogy nem fontosak neked ezek a dolgok, hiszen te sem tudsz semmit nyújtani cserébe, ha tudnál, akkor fontos lenne, hidd el.

2014. jún. 14. 22:18
 14/43 A kérdező kommentje:
Én nem azt írom, hogy nem akarok az életben semmit se csinálni, csak még nem találtam olyan tevékenységet az életben amit szeretek csinálni, és hasznot is húzok belőle. Úgy látom ez csak egy állapot. Azért kérdezem ezt, mert ha megismerkedek valakivel ne az legyen a fejében, hogy semmire nem akarom vinni az életben. Nagyon sokat gondolok a jövőre, vannak elképzeléseim csak még egyenlőre elég zavarosak, ennyi bajom van. Nem az a sztereotípikus alkoholista cigiző ember vagyok, aki szarik mindenre, pláne hogy nem is cigizek, iszok ha haverokkal vagyok akkore se. Aki nem érti meg az egészet az így járt, ennyi esze van! Egy normális párkapcsolatban az emberek segítik egymást, ha baj van, persze én is próbálnék mindenben segíteni, ha lenne párom.
2014. jún. 14. 22:31
 15/43 anonim ***** válasza:
Sajnálom az édesanyáddal kapcsolatos tragédiát, de ez nem mentség vagy kifogás arra, hogy semmi sem érdekel. Annyira OKJ, szakmai iskola, tanfolyam, blabla van, hogy nincs az az ég, hogy téged egyik se érdekel. Ha meg így van, akkor unalmas vagy és nem lehet veled semmiről beszélni.. ami bármilyen emberi kapcsolat alapja lenne.
2014. jún. 14. 23:09
 16/43 A kérdező kommentje:
Elmondom egy valami tényleg érdekel, amiről elég sokan lebeszéltek régebben, és néha még most is az a színészet. Ebben én tényleg jó vagyok, a barátaim többször mondták, hogy milyen jó színész lennék, mert nagyon jól tudok szerepeket játszani. Nem tudom, hogy ebből hogy tudnék megélni, és felvennének e színészeti iskolában, mik a pontszámok. Én nagyon szívesen csinálnám ezt az irányzatot.
2014. jún. 14. 23:22
 17/43 anonim ***** válasza:
Hát, kedves kérdező, az egyetemre bekerülni több munka, mint bárhova máshova.. kb 500 emberből 10-et vesznek fel, többfordulós, óriási elmélet anyag kell. Ilyen könnyebb színészképzők biztos vannak, oda nem tudom, hogy működik a felvételi. Ha sokat vagy képes tanulni és dolgozni, külön felvételis, tehát érettségi pontszám nem kell, de van, hogy az is csak 3adszorra jut be, aki pólya óta tervezi és készül.
2014. jún. 15. 00:05
 18/43 A kérdező kommentje:

Engem ez az irány vonz legjobban. Tisztába vagyok ezekkel amit leírtál, sokat hallom, hogy nem mindenkinek sikerül a színész irányzat és hát nekem nem is volt színészi múltam. Mondjuk szakács képzésre is sokat gondolok, mert élvezem a főzést, de arról is sok rossz dolgot hallottam. Most jelenleg infős rendszergazdai szakon vagyok utolsó évesen vizsgák előtt állok, de nem tetszik.

Csak annyit szeretnék egy nőtől, hogy ne azonnal akarjon tőlem biztos anyagi háttért, igenis segítsen ha baj van, és természetesen én is segíteni fogom, mondom az empátia nálam sokkal fontosabb, mint az anyagiasság. Nem tudom miért lennék unalmas ha, nincs még szakmám, diplomám csak ezekről lehet beszélgetni? Van rengeteg beszéd téma a sulin kívül.

2014. jún. 15. 07:58
 19/43 anonim ***** válasza:

Nem érted, amit mondok. Nem én vagyok a hülye most ebben, hidd el.

Azt mondod, hogy EGYÜTT LENNÉNK-E! Nem azt, hogy ha a pasim 10 év járás után kitalálja, hogy felmond és valami újba kezd, támogatnám-e. Mert utóbbiban természetesen igen! De amikor megismerek valakit, ne legyen már egy életcél nélküli "majd talán színész leszek" fiúcska, hanem legyen férfi.

Ha én el tudtam érni sokmindent 26 éves koromra, ugyanezt teljesen jogosan várom el a páromtól, főleg az ismerkedés szakaszban mondhatom azt, hogy kösz, szép, de nem kell otthonra.!

2014. jún. 15. 09:09
 20/43 A kérdező kommentje:
Érzelmileg egy nagy nulla vagy, egyáltalán nem vagy türelmes és toleráns ez a baj veled és némelyikőtökkel!
2014. jún. 15. 10:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!