Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok egy olyan huszonéves férfival együtt lennétek akinek nincs stabil jövő képe, de csak ez az egy nagy hibája van?
Nem. Jártam már olyan fiúval, aki már akkor is 4 éve végezte a töri (????) BA-t valami zugegyetemen, végig féltékeny volt rám, mert sikeres voltam. Nem tehetett róla szegény, hogy értelmetlen volt az élete, de attól még nem jönnék újra össze semmirekellővel. Szórakozásnak jó volt;)
25F 27L (én)
De azt nem lehet szeretni, akit nem tisztelünk. Azt nem lehet tisztelni, akire nem tudunk felnézni. Arra pedig nem lehet felnézni, akinek nincs életcélja, csak egész nap vetyeng, és egy semmirekellő. Ezt akartam mondani ezzel.:)
Persze, hogy nem fontosak neked ezek a dolgok, hiszen te sem tudsz semmit nyújtani cserébe, ha tudnál, akkor fontos lenne, hidd el.
Engem ez az irány vonz legjobban. Tisztába vagyok ezekkel amit leírtál, sokat hallom, hogy nem mindenkinek sikerül a színész irányzat és hát nekem nem is volt színészi múltam. Mondjuk szakács képzésre is sokat gondolok, mert élvezem a főzést, de arról is sok rossz dolgot hallottam. Most jelenleg infős rendszergazdai szakon vagyok utolsó évesen vizsgák előtt állok, de nem tetszik.
Csak annyit szeretnék egy nőtől, hogy ne azonnal akarjon tőlem biztos anyagi háttért, igenis segítsen ha baj van, és természetesen én is segíteni fogom, mondom az empátia nálam sokkal fontosabb, mint az anyagiasság. Nem tudom miért lennék unalmas ha, nincs még szakmám, diplomám csak ezekről lehet beszélgetni? Van rengeteg beszéd téma a sulin kívül.
Nem érted, amit mondok. Nem én vagyok a hülye most ebben, hidd el.
Azt mondod, hogy EGYÜTT LENNÉNK-E! Nem azt, hogy ha a pasim 10 év járás után kitalálja, hogy felmond és valami újba kezd, támogatnám-e. Mert utóbbiban természetesen igen! De amikor megismerek valakit, ne legyen már egy életcél nélküli "majd talán színész leszek" fiúcska, hanem legyen férfi.
Ha én el tudtam érni sokmindent 26 éves koromra, ugyanezt teljesen jogosan várom el a páromtól, főleg az ismerkedés szakaszban mondhatom azt, hogy kösz, szép, de nem kell otthonra.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!