Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hiszi minden pasi, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi minden pasi, hogy a lányoknak csak a menő pasik kellenek?

Figyelt kérdés
Nekem kifejezetten a kedves, nem szoknyavadász pasik tetszenek. Sőt, azt vettem észre, hogy a "kiközösített" srácok sokkal jobban értenek a lányokhoz, mint a helyes társaik...
2014. jún. 11. 20:05
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

nameg most is írtam egy értelmes lánynak ismerkedős kérdésre, de nem válaszolt. eskü holnap az utcán fogok ismerkedni :DDD

17-es voltam

2014. jún. 11. 20:51
 22/27 anonim ***** válasza:

Mert ez az igazság,ilyen egyszerű.A kivételek meg foglaltak..

Magasról tesznek rám a lányok/nők,észre sem vesznek,pedig átlagos kinézetem van,van eszem,tehát tudok és lehet is velem beszélgetni nagyon sok dologról,ja és öltözködésre is odafigyelek.

Ezzel szemben életemben 1-2 olyan lánnyal találkoztam,aki valóban ilyesmi típus,mint amilyen te is vagy Kérdező.Na ők is foglaltak voltak,szóval én még ilyen lánnyal/nővel aki szingli lett volna,soha nem találkoztam még.

És bizony inkább észreveszitek és velük társalogtok,akik "helyesek" meg bunkó gyerekek,mint a magamfajtákkal,akiknek van is sütnivalójuk. :/

22/F

2014. jún. 11. 20:55
 23/27 anonim ***** válasza:

tapasztalatból!

egy" kiközösített" srác

2014. jún. 11. 20:58
 24/27 anonim ***** válasza:
ja persze, kérdező, én nem veszem ezt be, hallottam én már más lánytól is, hogy neki, kedves, rendes fiú kell, erre két hétre rá összejött egy tapló, bunkó állattal, aki folyton megcsalta, hisz ő volt a sztár, nagy partyarc volt, az összes csaj ismerte a városban. minden lány mondja a hülye szövegeléseit, közben meg neki is csak a menő, jóképű, magas säggfejek kellenek, pont tegnap láttam fb-n, hogy egyik magyar ismerősöm egy bűnöző kinézetű kancigánnyal jött össze! szerintem ez is mindent elárul!
2014. jún. 11. 21:00
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Jajj azt meg elfelejtettem, hogy a "rendes, normalis, kedves sracot" ugy ertik, hogy barcsak az a meno bunko allat lenne olyan kedves amennyire en akarom. Persze loFsz s estifeny.
2014. jún. 11. 21:59
 26/27 anonim válasza:
Mert az így van :) fél év alatt annyit értem el kedveskedéssel mikor elhivtam valahova hogy " De csak barátként"
2015. jan. 30. 16:23
 27/27 anonim válasza:
Szerintem is csak a menők kellenek minden lánynak. Magamon tapasztalom.
2020. ápr. 19. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!