Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi minden pasi, hogy a lányoknak csak a menő pasik kellenek?
Hiszek neked, de akkor miért vagyok mégis egyedülálló?
Nagyon egyszerű az oka: előbb megnézitek az Audival érkező pávát, mint a Swiftes hétköznapi srácot. :)
Ebből sikerül a logikus következtetést levonni.
#11 "Nagyon egyszerű az oka: előbb megnézitek az Audival érkező pávát, mint a Swiftes hétköznapi srácot. :) "
Igen, mert először mindenki a feltűnőbb jelenségeket nézi meg, de az már nem mindegy, hogy utána mit gondolunk arról a páváról...
A #2-es válaszolótól elnézést kérek, bocsánat a lepontozásért.
15 éves vagyok
És köszönöm az eddigi válaszokat. Akár negatívak, akár pozitívak. Köszi mindenkinek a hozzászólását! :-)
tök jó, itt ezer hozzád hasonló lánnyal beszélgettem már, kérdező, aki tök normálisnak tűnt, csak a végén mindig megszakadt a beszélgetés :D
élőben meg... egy idő után kitartás kell ahhoz, hogy 100 kudarc után is megszólíts lányokat az utcán, suliban, munkahelyen...
23/F
Ohh.. :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!