Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek!? 2évig voltunk A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek!? 2évig voltunk A barátommal de 2 hete szakított velem, azt mondta sok volt a veszekedés, és hogy szeret de már nem úgy mint rég. Én nagyon szeretem.

Figyelt kérdés
és ő is érdeklődök utanam még hogy, hogy vagyok stb..de ettől független tök jól elvan a spanjaival. Mit tegyek hogy újra visszakapja és szeresen? Nem megy nélküli, minden percbe csak rá gondolok.
2014. jún. 11. 19:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha sok volt a veszekedés és ezért szakított akkor valszeg inkább ez él benne, és ez aligha fog hiányozni neki a következő napokban.

Talán később...

Bár érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogyha sokat veszekedtetek akkor mi értelme újrakezdeni?

Csak mert még meg vagy érte zuhanva nem biztos, hogy újrakezdeni kéne hanem talán elfelejteni.

2014. jún. 11. 20:07
 2/2 A kérdező kommentje:

a sok veszekedés nem

elsősorban 2miatt volt, hanem a

családi háttér. Sokat veszekedett

az anyával és ezutan ilyen lett az

egész napja és rajtam tőltötte ki.

Én pedig néha rátettem. Amugy

jol elvoltunk. Félek hogy talák

mást igy hogy mindig bulizni jar

2014. jún. 11. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!