Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osszevesztem a baratommal, mit tegyek?
Szerintem sincs oka szakítani.
Az én pasim hasonlóan "fantasztikus" viccei miatt mi is vesztünk össze már párszor. Talán mondd meg neki, hogy próbáljon empatikusabb lenni, és olyan témákban, ami nyilvánvalóan érzékenyen érint (erre rájöhetett volna, hiszen erről álmodtál!), eszébe ne jusson viccelni.
ha szeret ilyenért nem szakít!
normális hogy féltékeny vagy, mert szereted, mond el neki hogy nem szeretted volna ha közétek áll valaki mert te nagyon szereted.
az tortent, hogy miutan ez a dolog megtortent, anyukam akart vele beszelni hogy hallgasson meg engem.
es az a helyzet,hogy az este szakitott velem, azt mondta hogy ezentul mikor veszekedunk anyukad fel fog hivni engem?
vegulis igaza van,ezt tenyleg nem kellett volna. de meg meg se akarta hallgatni az erveimet. azt mondta majd 1-2 nap mulva beszelhetunk de most nem mert nagyon ideges.
tudom hogy hibaztam, de nem embert oltem. minden ember hibazik, feltem ot, mert egy nagyon jo dolog az eletembe, es muszaly visszakapjam,mert nem tudok nelkule elni. nem tudom mit tehetnek hogy legalabb szoba alljon velem.
Ne zavard, ilyenkor ez a legjobb! Akármilyen nehéz is, meg kell várnod amíg ő keres!
Majd írj, mi volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!