Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátommal?
Semmit. Most eg 15 évesnek milyen tanácsot adjunk? Úgyse lenne semmi értelme.
Jövőre meg szülsz majd, gondolom.
Sajnallak mert kihasznalt csak kihasznalt pedig lehet egy ertekes ember vagy. Szomoru hogy egy 15 eves lanyt igy kilehet
hasznalni.
Ez a kihasználás mekkora szar szöveg. Ha te is élvezted, akkor nem használt ki senki. Mindkettőtöknek jó volt gondolom, fiatalok vagytok, de ez most így alakult, én is 16 évesen vesztettem el, meg amúgy a legtöbb ember is.Az ilyen hülye vélemények miatt érzik magukat még mindig másodrendűnek a nők, a férfiak mögött.
A kérdésedre a válasz: én a helyedben megbeszélném vele konkrétan, hogy nekem ez mennyire szarul esik, aztán meglátod, hogy mit válaszol és, hogy hajlandó-e változtatni, ha nem akkor azért gondolkodj el tajta, hogy más pasi után nézz.
Az 5-ös jókat írt.
Ezen kívül pontosan ezért nem kellene 15 évesen még belemenni a testi kapcsolatokba, mert ilyen korban még kicsi apróságokon is képesek összekapni az embereket, amiket aztán nem tudnak kezelni és szakítás lesz a vége. Ez tapasztalat. Én is 15 évesen veszítettem el, közel 1 év járás után, mégis így ért véget a kapcsolatom. Kívánom, hogy nektek ne így legyen!
21L
És mi történik, ha te is hanyagolod kicsit? Fütyül rá, vagy azért szóvá teszi, hiányolja, vagy valami? Ha az előbbi, akkor valószínűleg már nem kellesz annyira neki, ha az utóbbi, akkor lehet, csak elkényelmesedett és készpénznek veszi, hogy te most már vagy neki.
Ha tudtok őszintén beszélni, akkor érdemes lenne megkérdezned tőle, hogy miért hanyagol így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!