Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most tényleg önzö lennék ezért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg önzö lennék ezért?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Lenne egy problémám amivel nem tudom h mit tehetnék. A párommal 4 éve vagyunk együtt. Én 24 ö 28 éves. Egyik nap amikor hazajött elkezdte nekem mondani hogy a barátja elmegy külföldre és ha talpra áll elmegy utána késöbb mehetnék én is. Észrevette hogy ez nem tetszett nekem és emgkérdezte mi bajom van. Elmondtam neki hogy nekem ez rosszul esett hogy meg se beszélted velem a dolgot csak kész tények elé állitotál és nekem ha tetszik ha enm fogadjam el és tudod jol h nem tudnék utánad se menni (mivel anyám beteg és nincsennek rokonaink csak én vagyok neki). Erre azt mondta hogy ki vagyok én h számon kérjem öt öt egyedül csak a fia kérheti számon (aki csak 4 éves) és h én önzö vagyok mer hogy meg akarom fosztania boldogságtol meg h én öt önzönek állitottam be és msot miért ö áldozza fel magát mindig, különben is nem csjaozni megy hanem dolgozni menne de h ö akkor már vissza se akarna Magyarországra jönni jönne haza látogatoba de csak ritkán és h ö enm akar velem szakítani. Én nem mondtam ilyet h ne menjen csak annyit mondtam h nem esett ez jól töle hogy ezt velem meg se beszélte, rádásul most ez is milyen már hogy távkapcsolat.... Most szerintetek is én vagyok az önzö?

2014. jún. 9. 15:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy önző szerintem.
2014. jún. 9. 15:53
 2/7 anonim ***** válasza:
nem , nem vagy önző. Most jobb ?
2014. jún. 9. 15:53
 3/7 anonim ***** válasza:

szerintem nem

a barátod még nem nőtt fel agyilag egy kapcsolathoz sajnos

2014. jún. 9. 15:54
 4/7 anonim ***** válasza:
egy egészséges kapcsolatban a felek ilyen fontos döntéseket nem hoznak meg egyedül. Mi az, hogy "ki vagy te?" hát a párja, élete társa, akivel együtt akar élni, vagy nem? 4 éves kapcsolatban 28 évesen ez nagyon gáz ... bocsi, de csak azt nem értem, hogy 4 év alatt hogy nem derült ki, hogy nagy gond van ?
2014. jún. 9. 15:55
 5/7 anonim ***** válasza:
nem szeret már fogd fel. és inkább otthagy a jobb létért..
2014. jún. 9. 15:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha fel kell tenned ezt a kérdést, akkor nem csak a pasiddal vannak gondok...
2014. jún. 9. 16:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Néha írj vesszőket, mondat végi írásjeleket és lehet ideje keresni egy normális pasit :)
2014. jún. 9. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!