Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért k*rva lennék?

Figyelt kérdés
van egy több éves kapcsolatom az első és eddig erre vágytam hogy ilyen kapcsolatom legyen ,de most valahogy arra vágyok hogy flörtöljek és nem akarok komoly kapcsolatot, lehet azért is mert elég jól nézek ki és hát sok az érdeklődő... viszont kezdek félni h az leszek mert a múltkor egy buliba kavartam egy olyan pasival aki amúgy nem jönne be és mostanában annyira szexhiányom van nem tudom miért hiába szexelek most is a pasimmal naponta 4 szer kevés :S
2012. nov. 3. 22:04
 1/5 ASOT ***** válasza:
biztos fiatal vagy és élni akarsz. De ha kapcsolatban vagy akkor ez nem fog menni, inkább szakíts de ne csald meg.
2012. nov. 3. 22:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Abban a szent pillanatban válsz majd azzá, amikor képes leszel megcsalni a barátod. Több év után, de évek nélkül is érdemel egy ember annyit, hogy tisztességesen bánj vele, úgyhogy most szakíts, aztán kavarj akivel csak akarsz, de ne mellette, mert őt is iszonyatosan meg fogod sérteni, és remélehetőleg lelkiismeretfurdalásod is lesz. De jól gondold meg, mert hogyha most dobod, hogy még szeretnéd élni a fiatalságod, nem gondolhatod meg magad. És "évek" azért sok idő, én nem dobnám csak így el, de a te döntésed...
2012. nov. 3. 22:09
 3/5 Hole Hunter ***** válasza:
Általában arra vágyunk, ami épp nincs. Egy biztos lábakon álló kapcsolatba belefér kis flörtölés, ami csak arról szól, hogy tudomásul veszed "kellenék" az ellenfélnek. De itt meg is állsz. Ha tovább is akarsz menni, akkor előbb legyél egyedülálló. Inkább fiatalon éld ki magad, mint már esetleg több gyermekes anyaként...vagy, ha már felnőttek a gyermekek.
2012. nov. 3. 22:11
 4/5 ASOT ***** válasza:
Hunternek igaza van! a flört még beleférhet
2012. nov. 3. 22:12
 5/5 anonim ***** válasza:
K*rva semmiképp sem hisz nem fizetnek a szolgáltatásodért,inkább ri*anc. De szerintem ettől még nem igazán leszel az.
2012. nov. 3. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!