Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a párom ezért amennyit csak lehet vele lennék. Ő neki lehet hogy sok. Soha nem értettem ha valaki tényleg szereti a párját, nem akar mindig vele lenni? 25L
Én nem vagyok pasi, de tudom, hogy ilyen szempontból nagyon különbözőek az emberek igényei. Vannak, akik néha igénylik a magányt, vannak, akik több időt szeretnek baráti társaságban tölteni és vannak, akik szinte éjjel-nappal a párjukkal lennének még sok év után is. Ez nem attól függ, hogy szeretjük-e a másikat, sőt még attól sem, hogy valaki férfi, vagy nő, hanem attól, hogy milyen típusúak vagyunk, mik az igényeink.
Mi pl. nagyon szeretünk együtt lenni a férjemmel, ő is inkább velem tölti minden idejét, amit csak lehet és én is ugyanígy ragaszkodok hozzá.
Azért akárhogy is van, ha csak egy héten egyszer akar veled találkozni a párod azt kicsit kevesellem...
Szerintem nem igazi kapcsolat amelyiknél megunják egymást. Mert akkor hogy élnének együtt egy egész életet? Egy normális pár akik dolgoznak, tanulnak szerintem örülnek ha az estéjüket együtt tudják tölteni.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!