Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok.15 éves lány vagyok. Van egy 2 hónapja tartó párkapcsolatom. mostanába a dolgok köztünk nem úgy alakulnak szerintem ahogy kellene. mindig találkozni akar,ölelni.imádni..stb.. Tudom hogy más lányok megőrülnének ilyen pasiért...de én úgy érzem hogy nem hagy nekem elég életteret.Ezt megbeszéltem vele..azt mondta igazam van..de 1 nap mulva ugyanazt csinálta tovább.Nem csak vele akarok lenni ,hanem a barátaimmal is. Ja és van még valami: hazudott nekem. megkérdeztem tőle többször is a dolgot és mindig letagadta. Pedig én az elején is közöltem vele hogy a hazugságot utálom a legjobban a világon. Egyik nap elkezdtem vele beszélgetni arról hogy szakítani szeretnék. Azt mondta hogy ha szakítok akk öngyilkos lesz,,kiugrik az ablakon stb... Tudom h nagyon szerelmes belém.Én is szeretem de ez így nem mehet tovább. Viszont félek attól hogy vmi hülyeséget csinál miattam. Kérlek segítsetek hogy szakítsak vele hogy megértsen és hogy ne tegyen semmi őrültséget?A válaszokat előre is nagyon köszönöm. :)
2010. jan. 2. 00:16
 1/10 anonim ***** válasza:

Az a baj, h a konkrét srácot nem ismerem, nem tudom, hogy mennyi az esélye, hogy tényleg kinyírja magát, de az biztos, hogy a legtöbben soha nem tennék meg, legfeljebb csak a szájuk jár. Ráadásul ezzel zsarolni valakit (téged :P) a világ legundorítobb dolgai közé tartozik szerintem, és nyilván nem maradhatsz csak azért vele, mert azt mondja, hogy különben kinyírja magát... Szerintem ne parázz, szakíts! Persze ezt te tudod...

Annyit még megtehetsz, hogy mondod, hogy szereted, meg barátként gondolsz rá, meg rád számíthat... Esetleg mondhatod neki, hogy ha tényleg nagyon-nagyon a végét járja, akkor mielőtt kinyírja magát hívjon fel! Ha tényleg felhív, h öngyi akar lenni, akkor hivatalosan is dilis, és szerintem inkább a szülei pátyolgassák, ne te! Magyarul ennél a pontnál szólj a szüleinek!

2010. jan. 2. 00:23
 2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. várok még válaszokat :)
2010. jan. 2. 00:27
 3/10 anonim ***** válasza:

Ez csak egy VÉLEMÉNY!

(eredetileg a végére kéne írnom, de itt vissza tudok "lapozni": Remélem szeretsz olvasni. Ez sajnos kisregény méretűre sikeredett...)

Szerintem 15 évesen még nem igazán vagy kész egy komoly kapcsolatra. Az esetek többségében ezek a kapcsolatok nem tartanak soká. (nem elkeseríteni akarlak)

Az, hogy öngyilkos lesz, az pillanatnyi. Gondolom nem egy 30 éves komoly emberke a lovagod, máskülönben meg van családja, vannak barátai is (nem tudom, de feltételezem), szóval nem fogják hagyni, hogy öngyilkos legyen.

Én mondani ugyan soha, nem mondtam ilyet, de gondoltam rá, és rájöttem, hogy ennél nagyobb hülyeséget talán nem is csinálhatnék. Szóval emiatt ne aggódj.

Ha a szakítást komolyan gondolod, nem szabad más szempontot a szemed előtt tartanod, csak azt, hogy NEKED mi a jobb. Ha fontosabbak a barátaid, akkor legyél velük (bizonyítja, h nem is szereted igazán :| ). Ez Felettébb egoista dolognak tűnik, de a saját életedről van szó, erről Neked kell döntened. Ami valljuk be, 15 évesen még nem biztos, hogy felelősségteljes döntés, szóval ennyi idős korban én nem vagyok híve a kapcsolatoknak.

Én kb 2 hónapja szakítottam a barátnőmmel kb 8 hónap együttlét után. Azt az 1-2 hetet, amit kétségek közt töltöttem, nem kívánom senkinek. Továbbra is szerettem, de már csak mint barátot, és nem szerelmet. Ezért nem akartam megbántani. De tudtam, hogy ha tovább húzom, akkor csak szarabb lesz Nekem is, neki is. Szóval döntöttem.

Ha meg szereted, akkor meg légy olyan szemét, és fenyegesd meg, hogy viselkedjen úgy, ahogy te akarod, vagy szakítasz vele.

Remélem segítettem. Minden jót!

2010. jan. 2. 00:58
 4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm neked is a választ. am sztem érett vagyok a kapcsolathoz úgy érzem. meg volt már 8 hónapos kapcsolatom is szal.. én komolyan veszem meg minden.. s köszi h segítettél. :)
2010. jan. 3. 00:16
 5/10 anonim ***** válasza:

Oké... Elhiszem Neked!

Csak az a gáz, h a másik fél nem biztos, h így gondolja (egyénenként változó, biztos van kivétel, de az átlag ilyen)

Másrészt meg mikor én voltam 15 éves körül, akkor teljesen másféle gondolkodásmódom volt, és azt mondtam, h ez soha nem fog radikálisan változni.

Hátőőő... Részben tévedtem... Sok dolgot egész máshogy látok, mint akkor (lányok ügyében is). Pedig "csak" 3 év telt el azóta...

Előző voltam. (18F)

2010. jan. 3. 22:15
 6/10 anonim ***** válasza:

Jah, ha írsz egy priv. emailt, címeddel, akkor esetleg tudok talán többet is segíteni. Egy beszélgetésből sokkal több dolog kiderülhet...

Előző 2 írója.

2010. jan. 3. 22:18
 7/10 A kérdező kommentje:
nAgyon köszönöm. Úgy látszik megoldódott az ügy. Sokat segítettél. (K)
2010. jan. 4. 23:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Mesélj!

Kíváncsivá tettél! :)

2010. jan. 4. 23:24
 9/10 anonim ***** válasza:
jah... az előző voltam.
2010. jan. 5. 00:00
 10/10 A kérdező kommentje:
:) Megmondtam neki ugye h szakítok úgy is meghogy azzal nem foghat meg hogy öngyilkos lesz mert ez undorító dolog. és abbahagyta... még pár nappal ezelőtt ugyvolt h ő vissza akar szerezni meg msnen is mindig rámírt stb.. s mondtam neki h sajnálom de engem nem fog visszakapni,és most ugy látszik h leállt :)
2010. jan. 9. 10:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!