Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiben befolyásol titeket a párotok véleménye egy esetleges szépészeti beavatkozásban? (Konkrétan sminktetoválás)
Csak tudod ahogy öregszik az egyre rosszabbul fog mutatni, és vannak olyan intelligens helyek ahol nem nézik jó szemmel az ilyeneket.
És ha ráncosodni fogsz akkor nagyon hülyén fogsz kinézni :)
Az elhagyás túlzás. Ha valakit tényleg szeretünk, ennyiért nem hagyjuk el.
A másik, hogy te meg nyilván le sem tojod a véleményét.
Nagy lehet a szerelem köztetek!
Viszont a szemöldöktetoválás szerintem is ronda, nem csodálom, ha egy férfi elszörnyed, ha meghallja, hogy a párja ilyet akar.
Hallgatok a páromra..
Bár kétlem, hogy elhagyna ezért, de csak azért nem, mert tudja, hogy nem tennk magammal olyat, ami hiába nekem tetszik, neki visszataszító..
Az általad linkelt képek gusztustalanok egyszerűen, pedig van szep szemöldöktetoválás...ezek nem azok
Pl ezek között van, ami szép:
Jaja a 13-as linkjei pár fokkal jobban néznek ki.:)
De a tetoválást én sem szeretem. :/ Max akkor egyeznék bele, ha Téged nagyon nagyon zavar, és olyan profi a csávó, mint aki a 13-as linkjein szereplőket csinálta... van ami tényleg nem vészes. :P
Legalább tényleg valami normális szakembert keresnél fel akkor, nem olyat aki ilyen össze-vissza szemöldököket csinál...Méhn Tünde oldalát ajánlom figyelmedbe, ha már ennyire eltökélt vagy.
Nekem nincs és soha nem is lesz sminktetoválásom, a természetesség mindig jobb de ennyiért szerintem túlzás elhagynia téged.
bocsi h ki kell ábrándítsalak titeket de aki ilyenért el hagy egy nőt, az homokos... ezen nincs mit szépíteni. ti inkább a fiúk terén nézelődjetek, ott találtok nagy bozontos szemöldököt, meg még mást is. ilyeneknek kár barátnő, bár aki itt arcoskodik, annak nyilván még sose volt...
ugyanis ismerek csajt akinek szemöldök tetoválása van és még nem is az a természetes, hanem egy csík de tök jól néz ki. mondjuk dögös a csaj is persze, de jól néz ki vele, jobban, mintha vmi kusza kis pár szálból álló szemöldöke lenne.
ha meg természetesre csinálják alig lehet észrevenni.
aki ilyenbe beleszól, az nem igazán érdemli meg h barátnője legyen.
vagy a másik gondolatom h még nagyon gyerek. a 12-15 éves korosztály, aki ellenez minden mű dolgot a nőkön, aztán ahogy halad a korral, elkezdi elfogadni a sminket, stb.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!