Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Sminktetoválók segitségét...

Sminktetoválók segitségét szeretném kérni!? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet h jó pár éve sminktetoválok és megesett velem egy olyan dolog, h pár honapja egy hölgynek tetováltam a szemöldökét, 1 honap mulva eljött korrekcióra ahogy azt kell. Most meg azt állitja, h alig maradt a bőrében festék és követeli vissza a pénzét. (Hozzáteszem 6 hónapig ingyenes korrekciot ajánlok minden kedves vendégnek). Eljött megmutatni, sztem a festék kb 30% lehet világosabb mint az első tetoválás után (ugyebár ez normális arány).

Ajánlottam neki még egy korrekciot, nem kért belőle, h ő csak a pénzét kéri és perrel fenyegetőzik.

Kérlek segitsetek mit tegyek? Tényleg felajánlottam neki minden segitséget, megértő voltam vele, de nekem nagyon ugy tűnik, hogy neki csak a pénz kell...

2014. máj. 20. 14:57
 1/1 anonim ***** válasza:

Rendesen, vállalkozóként/alkalmazottként, törvényes úton csinálod? Akkor viszont ha feljelent, akkor sem lehet problémád, mert az üzletszabályzatodban benne van a korrekció, és elmondhatod, hogy ez van. Hagyd a fenébe. Amelyik kutya ugat, az nem harap... Ha meg nyilvánosan próbál alázni, akár te is feljelentheted zaklatásért, főleg ha még hívogat is. Neked van igazad, ha ezt tudod bizonyítani, akkor nincs mitől félned.

Ha nem jogszerűen dolgozol (értsd, csak otthon, nem bejelentetten, adott esetben nem tudsz elszámolni a NAV felé meg stb) akkor nem ilyen egyszerű a helyzet... akkor lehet, hogy jobb, ha visszaadod a pénzét, és hagyod menni, mert rád száll mindenki egy esetleges feljelentés után...

Nem vagyok sminktetováló, de a jogszabályok egy részét ismerem.

2014. máj. 22. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!