Egy lánynak hova érdemes tetoválni? A lányoknak melyik testrészükön előnyös egy tetova?
Nekem a bokámon van, könnyen el tudtam rejteni eddig mindig ha arra volt szükség. A következőt a tarkómra tervezem, szintén ilyen meggondolásból. Azonban van egy csúnya sebhely a dekoltázsomon, a kulcscsontomnál, és nagyon arra felé dől a mérleg nyelve, hogy arra is inkább rátetováltatnék - szem előtt lenne, és sokan elítélnének miatta, de inkább azt a tetkót szeretném látni, mint a sebhelyemet. :(
Szóval ilyen szempontból ne érdekeljen mások véleménye szerintem, a te testedről van szó végül is. Van, aki nem tudja elfogadni, sajnos, de neki lehet, hogy tetoválás nélkül sem tetszenél igazán, ha neki egy véleményhez ennyi elég.
Én vagyok divatmajom? :D Pont, hogy nem másoknak akartam vele tetszeni, hanem számomra hordoz jelentést. De mindegy. Tipikusan azt a szöveget nyomod, amit azok szoktak, akik divatból szidják a tetkósokat. Te divatmajom.
Kérdező:
Oda érdemes, ahol neked tetszik. Láttam már olyat akinek horgony volt a bicepszén, és nőies volt. De itt egy kép, ez megmutatja hogy nagyjából hol mennyire fáj. Remélem hasznodra válik.
Nekem a combomon van kettő. De tervezek még sokat. Az, hogy hova "érdemes".. nos, ahova te szeretnéd. Ha olyan melód van, vagy suli, akkor ezeket is vedd figyelembe.
Nekem minden testrészen tetszik a tetoválás, nőn is és férfin is egyaránt.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!