Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta nem jövök be neki. De akkor miért teszi ezeket?
Már lassan 1,5 éve megy ez a történet. Idősebb vagyok nála 1,5 éveel(lány vagyok). Mikor először ráírtam, akkor egyből tudta, hogy ki vagyok, osztályt is pontosan leírta. Azért tűnt fel nekem ez a fiú, mert egyfolytában nézett. Elkezdtünk beszélgetni, rendes volt, de aztán elhívtam randira..(igen én..) háromszor.. (igen..) és mindháromszor elutasította, tudjátok, jöttek a kifogások. Majd egyre jobban beszélgettünk, de szerintem elrontottam azzal, hogy megkérdeztem, hogy mit érez irántam (barátnőm tanácsolta). Azt mondta, hogy nem jövök be neki. Azonban azóta haverjai is tudják, sőt többen is a suliban (egy iskolába járunk) és folyton néz, ráadásul mikor egyedül van, majdnem, hogy a nyála is kifolyik. Igaz, nem igen köszön..sőt..csak néz..tátott szájjal vmikor..hátra pillant rám és néz..múltkor egy helységben voltunk, szembe volt velem és totál zavarban volt. Szóval nem értem..szerintetek? Köszi!
Én (lány) = 19, Ő (fiú) = 17. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!