Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítene, miért lehet az, hogy minden pasinak csak szexre kellek?
Figyelt kérdés
Nem értem...Nem vagyok az a cicaba, lehet velem értelmes dolgokról beszélni, de valahogy mégis minden barátom eddig kb. letojt magasról, maxium szexre voltam jó...De miért??:(2014. jún. 5. 14:16
11/17 A kérdező kommentje:
Hát éppen ez az... Nem őket hibáztatom, pont, hogy nem tudom, mit csinálok rosszul... Nyilván szexelni mindenki akar...
2014. jún. 5. 14:45
12/17 anonim válasza:
Mennyire érezted, hogy megvan az összhang? Voltak közös programok?
13/17 A kérdező kommentje:
Nem igazán... Mert akkor jött azzal, hogy nincs pénze, meg sokat kell dolgoznia... De bezzeg másra volt pénze.
2014. jún. 5. 14:54
14/17 anonim válasza:
Lehetsz te is hibás benne, főleg ha már nem 1 hanem több pasiról van szó.
De nekem csak olyan lány kell CSAK szexre akit nem tartok elég értelmesnek egy normális kapcsolatra.
15/17 anonim válasza:
rossz emberekkel ismerkedtél... :/
honnan ismered ezeket?
16/17 anonim válasza:
"... A pasijaimra gondoltam, hogy az összes elhanyagolt, nem is keresnek soha, csak ha szexelni akarnak......" Rosszul hangzik. Mennyi idös is vagy? Hol szedted fel eddig a pasijaidat? Az, hogy "lehet" veled értelmes dolgokrol beszélni, nem jelenti, hogy érdemes is. Mivel foglalkozol? Hobbijaid?
17/17 anonim válasza:
Ne őket hibáztasd ha olyan jó veled a szex! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!