Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anikat kérdése:
Miért nem kellek egy pasinak sem?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy először odáig van a pasi, hogy vele járjak ,aztán könnyedén lelép. Hozzá kell tennem nem feküdtünk le. Kicsit később, amikor melátom az új barátnőjét csúnya és kövér,de már egy pár hónapja járnak.Valaki tud nekem tanácsot adni?2012. febr. 3. 09:47
3/9 anonim válasza:
Ilyen általánosságokra nehéz mit mondani. lehet, hogy kiábrándult belőled valamiért, nem akart várni a szexre, vagy nem is gondolta komolyan és te is rosszakkal próbálkoztál.
4/9 aszomszedneni válasza:
nem vagy túl feszült általában?
6/9 anonim válasza:
Küldj privátban képet, megmondom mi a baj veled.
Az iylen kérdéseknél a fiúk legalább képesek belinkelni képet magukról, így tudunk véleményt mondani.
Amúgy lehet, hogy nem érzik azt, hogy odaadó lennél, csak úgy elviseled az udvarlást, egy kövér, csúnya lány meg szeretetet is képes adni, nem csak várja a hódolókat.
Lehet, hogy nem vagy valami megnyerő személyiség, vagy lekezeled a fiúkat.
Ennyiből nem tudom megítélni.
A külsőd, ápoltságod biztos, hogy rendben van?
Anyagi igényeid nem túl magasak?
7/9 anonim válasza:
Ebből tényleg elég nehéz megmondani... ha kicsit beszélgetnénk, meg esetleg küldenél képet, akkor lehet tudnék segíteni.
17/f
8/9 anonim válasza:
Velem is így volt....Elég rossz érzés.
9/9 anonim válasza:
Szerintem beképzelt vagy, ezért szakított veled! A barátnője lehet, hogy csúnya és kövér, de legalább vannak érzései és szerintem több esze is van, mint neked :( Nekem butának tűnsz :( Remélem találsz egy olyan felszínes pasit magadnak, mint amilyen te vagy és boldogok lesztek együtt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!